Hvala na odgovoru, vidim da ima još tehničkih detalja.
Ako smem da gnjavim, da li je dnevno odstupanje -10/+30s prihvatljivo? Toliko se navodi na linku, a ako sam dobro shvatio, mogu da ubodem i satić sa prosečno dobrom tačnošću.
Hvala na odgovoru, vidim da ima još tehničkih detalja.
Ako smem da gnjavim, da li je dnevno odstupanje -10/+30s prihvatljivo? Toliko se navodi na linku, a ako sam dobro shvatio, mogu da ubodem i satić sa prosečno dobrom tačnošću.
Ja znam da sam dosadan, sta cu, ali nikada nisam kupovao satove online. Neso, jesi li kupovao preko ruwatch.com? Ili neko drugi?
Za neke stvari jesam picajzla, kada kupujem, trudim se da kupim nesto sto ce vredeti za te pare. Pre dve nedelje sam bio spreman da kupim neki sat koji mi se svideo samo na oko, nisam ni znao sta ima unutra. Kada neko kaze quarz mehanizam, ja sam mislio da to skroz drugacije izgleda (npr. da je to automatik sa delom za bateriju, tu ne postoje zice, i to tako radi), ali dok nisam poceo da citam vise na ovom sajtu, shvatio sam da bi to bilo bacanje para i da je to nesto sto ne zelim da nosim.
Skoro svaki dan gledam sajtove i gledam gde i sta je isplativije. Ruwatch.com i aviationtime.com su po cenama nekih modela jeftiniji od drugih, i na njihovim sajtovima imaju neki modeli kojih nema na vostok-europe.com. Ako moze i moderator Vladan da mi kaze da li je nekada uzimao satove sa ovih sajtova? Hvala svima!
Bookmarks sajtovi