+1 za IWC, Tag mi nije na tom nivou. Ipak u oba se nalazi preradjena ETA 7750, pa su po pitanju mehanizma razlike male...
Uh, kakve mukeZa te pare pogledao bih i nekakvu Omegu, inače stvar je ukusa, mislim da je sličan kvalitet u pitanju obzirom na cenovni rang, IWC bolje drži cenu, pa valja i o tome misliti.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Hvala vam na brzim odgovorima, na ovom sajtu sto sam gledao cena IWC-a je skoro 3k, a ovog Tag-a skoro 2.5k...
Zanima me koliko IWC stavlja cene zbog imena, i renomea...?
Sto se mehanizma tice to je isti fazon (ETA 7750) tako da o tome toliko i ne razmisljam, posto su vrv dosta slicni po tom pitanju, kao sto rece @krstin...
Ako bi mogao neki direktniji model Omege, ili nekog drugog na tom nivou...![]()
Pa u ovom cenovnom rangu, mislim da renome poprilično utiče na cenu. Što se npr. Omege tiče, evo npr. sa istog sajta 3876.50.31 Omega Speedmaster Moon Phase Mens Watch Ili neki jeftiniji model iz Speedmaster serije.
Poslednja ispravka: vlajo (20.10.2012. u 11:55)
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Hvala na odgovorima, ja sam trenutno vise za ovaj IWC, ali razmislicu jos koje vreme..![]()
Ne znam koje slicnosti imaju ta 2 sata sem da su stoperi. Tagov model je sportski,a taj IWC mi je bas elegantan i mislim da ide samo uz odelo. Ali kad bi vec morao da biram izmedju ta dva bez i malo premisljanja bi uzeo Taga-a jer je mnogo atraktivniji i za svakodnevno je nosenje bez obzira na priliku.
Poslednja ispravka: Ignjatovic (20.10.2012. u 17:29)
Svakako je bolje imati taj IWC na mesh narukvici nego na kožnom kaišu jer je praktično a i lakše dokupiti bilo kakav kožni kaiš a tvrdim da za nekih 20-50 evra može da se kupi dobar Hirsch, ali dobro to je moje mišljenje... de gustibus non est disputandum.![]()
Bookmarks sajtovi