Sve je to fino i krasno,satovi su odlicni...samo problem je sto se ne uklapaju u moj budžet koji sam predvidio za kupovinu![]()
Sve je to fino i krasno,satovi su odlicni...samo problem je sto se ne uklapaju u moj budžet koji sam predvidio za kupovinu![]()
Prijatelju , da li si ti probao nekad sat tih dimenzija? Da mozda su malo jace cene od tvog budzeta , ali ne preterano , kad se kupuje sat, treba biti strpljiv, pa ako je cenovna razlika mala, sacekati pa ustedeti za koji mesec, pa onda kupiti sat koji ti se bas svidjaNe kazem da cekas za VE nego to je neko moje razmisljanje
Naci cemo ti nesto ne brini
![]()
Pogledaj Casio Edifice seriju, vecina satova se uklapa u budzet.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Imam ponudu za ovaj sat
Casio EF-550PB-1A mogu da ga dobijem za 150€ (nov sat) i mislim da cu to i kupitihvala svima na pomoci
Dr, tek sad videh ovu temu. razmisljao si o Fossilu koji trenutno imam na ruci. Lep, upadljiv, moderan, neobavezan, lagan, tamniji nego na slikama, pouzdan za sada, cool satic sve u svemu. Vidim da mu je pala cena za 40e u odnosu na period od pre 6 meseci.
Lep je i ja volim taj sat (dobio sam ga od supruge na dan vencanja), ali Fossil je jednostavno jedna "modna" klasa satova(bar je ja tako dozivljavam), a i ovaj pad cene treba da ti govori nesto... ako ti se vec za iste parice uklapa Casio ili nesto u toj klasi, cepni neki edifice i uzivaj! Samo postavi fotke da vidimo sta si resio.
Srecno
p.s. Ovaj fossil ima jednu , sto se mene tice, strasno i rogobatno (da ne kazem vulgarno) veliku manu. Napravljen ovako robustan, od crnog celika, sat jednostavno ne sme da ima kljuc i dva dugmeta od plastike! To je blasfemija!
Onaj ko može, taj i čini.
Onaj ko ne može, taj podučava.
Onaj ko ne može ni raditi niti podučavati, on postaje savetnik...
Onaj ko ne može ništa od svega toga, postaje Sudija.
Bookmarks sajtovi