sto se tice Seiko i Casio satova pogledaj ovaj sajt: Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - www.satovi-online.com cene su najpovoljnije i vrse dostavu!
ja bih ti preporucio da pogledas i Orient satove, jedino je problem sto nema gde da se vide uzivo, ne prodaju se u Srbiji vec bi morao da porucis sa neta a za to ti je najbolji sajt: www.orientuhren.de orient automatic watch diver automatikuhren taucheruhren deep
ja imam: Orient Automatic "Deep" CEM65001B - Divers - www.orientuhren.de i prezadovoljan sam!
Registracija
Help

15Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Hocu da kupim sebi sat ali da je veliki i da ima metalnu narukvicu... Ne znam sada bas da li je bolje kupiti automatik ili kvarc jer se ne razumem u materiju (ali citacu narednih dana forum koliko mi vreme dozvoli) pa se ne mogu izjasniti koji od ta dva bih.. Mozete li mi pomoci sa predlozima.. Sta god nadjem na netu da mi se svidja preterano je skupo ili ima velicinu a koznu narukvicu itd.. Nikako da uskladim sve.. 'ajde neka je cena kao u naslovu, do 200 eura.. Hvala vam unapred..

Bookmarks sajtovi