Da li mi neko može reći nešto o kvalitetu Pulsar satova i o isplativosti kupovine istih? Poznato mi je da su oni deo Seiko grupacije.
Da li mi neko može reći nešto o kvalitetu Pulsar satova i o isplativosti kupovine istih? Poznato mi je da su oni deo Seiko grupacije.
Pa cim znas da su u sastavu Seika,mislim da nema potrebe da se nesto posebno komentarise.
Da budem iskren,nisam ih nikad ni video uzivo,ali cim su u sastavu Seika trebalo bi da se kvalitet podrazumeva.
Dobro dosao, arhonte! Seiko masine su unutra tako da to nije problem. SAmo sam ih gledao u radnji i deluju sasvim korektno. Mislim da mozes slobodno da se odlucis za neki njihov sat. Baci pogled i na Casio i Lorus (Lorus je isto deo Seiko grupacije, ali je za pola stepenice nize u hijerarhiji od Pulsara). Mozda da nam postavis slike ili linkove onoga sto ti se svidja pa da malo popricamo na tu temuPozz..
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bolje Vas našao!!!
Ova tri modela su mi interesantna:
PULSAR PF3941X1 Leatherstrap - Satovi - Vitanov Beograd
PULSAR PF3717X1 Malaga - Satovi - Vitanov Beograd
PULSAR PF3601X1 Bilbao - Satovi - Vitanov Beograd
Dobro nam došao!
Evo da i ja dam svoje mišljenje.
Po meni je najlepši i najviše mi se dopada - PULSAR PF3941X1.
"Sportska elegancija" koju možeš nositi u bezbroj prilika.
Oko brenda verujem da nema greške, kao što je već spomenuto, deo su Seiko korporacije.
Jako lepi satovi. Jedan onako klasican i dva modernija interpretacija teme
Najvise mi se svidja PF3601X1 a potom klasicniPF3941X1![]()
Sta te je konkretno privuklo ovim satovima? Jesi li pogledao Casio, Candino, Citizen? Da li ti je vazan samo izgled ili mozda i to da li je mehanizam automatski ili kvarcni?
Izvini sto postavljam ovoliko pitanja, ali da bismo ti mogli najbolje pomoci moramo znati tvoje potrebe, sta ti se svidja itd,itd... Pulsari su odlicni, ali ima u tom cenovnom rangu jos finih opcija pa nije zgoreg procesljati ih sve![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ideja mi je bila da uzmem nešto na foru pilot vintage satova tipa neki Junkers, Aviator, Poljot , Victorinox..... ali pošto u Srbiji je slaba ponuda istih ili u opšte ni ne postoji, onda sam smislio da uzmem nešto što barem liči na to.Naravno voleo bih više da je mehanizam automatski.
![]()
Bookmarks sajtovi