Hvala svima na savetima

Haifisch23

Hvala puno na odgovoru. Znači, ako sam razumeo, satovi modnih brendova u nižem cenovnom razredu imaju isti mehanizam kao I brendovi koji se bave isključivo proizvodnjom satova, I zadovoljavaju identične uslove sastavljanja kao I zvučni satni brendovi, I ukoliko imaju iste karakteristike kao I satovi nekog zvučnog satnog brenda, svejedno je da li ću kupiti modni brend ili neki zvučni satni brend? Pored toga, po vama je svejedno da li kupujem zbog svega navedenog modni brend ili neki zvučni satni brend za taj novac, jer će I raditi jednako I trajati jednako dugo u obe varijante? ( naravno, ovde pričamo samo o satovima nižeg cenovnog razreda ). Takođe me zanima šta konkrentno smatrate satovima nižeg cenovnog razreda odnosno do koje cifre oni idu? Zanima me I da li je istina da modni brendovi malo vise naplaćuju svoje satove nego što oni stvarno vrede ( u nekim slučajevima ), samo zato što uživaju ogromnu reputaciju zbog svojih proizvoda koji ne uključuju satove, I zbog svoje velike klijentele?

Bancika

Meni je za sad idealno kućište 45 mm, I više volim tako neku varijantu prečnika, kao što imam na svom Guess satu. Sat koji bih na keca kupio da imam 50 000 din u ovom trenutku, bi npr. Bio Citizen Eco Drive koji ima 44 mm prečnik kućišta, nije mi prečnik kućišta presudan ali mi dosta i znači

Eee

Pa jel moguće da se ne isplati gledati taj kanal, jel tolko loš?

Inače, dosta me je nešto privukla Festina kad su mi se sabrali utisci, I bio sam danas u nekim radnjama da isprobam satove I vidim šta ima. Moram još da pogledam Casio satove koje sam naveo zbog kompletnog utiska, ali Festina mi je trenutno nešto mnogo interesantnija. Dvoumim se između 2 Festine, jedna je sa crnim kaišem a druga sa narandžastim. Ova sa narandžastim kaišem mi se non stop mota po glavi. Mnogo mi se sviđa kako izgleda, I na ruci I ovako, ali još moraju da mi se slegnu utisci, jer ovaj sa crnim kaišem ima safirno staklo za razliku od ovog sa naranžastim koji ima mineralno, I možda mi I malčice više odgovara kućište na ovom sa crnim kaišem, sa velikim možda, što su 2 razloga koja idu u prilog tom satu sa crnim kaišem. Ali kad ih uporedo posmatram, mnogo mi je moćniji I interesantniji zbog boja I izgleda ovaj sa naranžastim kaišem, I on mi se non stop mota po glavi, pa sam u dilemi malo.

To su ova 2 sata I imam sniženje 10 posto

https://watch.rs/festina-f20330-4-f20330-4

https://watch.rs/festina-f20515-2-f20515-2