Mislim da je moguće Tissot ili Hamilton za te pare uzeti s vremena na vreme na oglasima. Za Tag ili Longines moraš još malo da izbrojiš....
Mislim da je moguće Tissot ili Hamilton za te pare uzeti s vremena na vreme na oglasima. Za Tag ili Longines moraš još malo da izbrojiš....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
ja sam vidjao Fortis sa koznom narukvicom.
Motao se po nekim oglasima ovaj sat, za 570 eura. http://www.timeway.ch/images/Maurice...-SS001-23E.jpg Sada ga nesto nema. Da li je moguce da je za taj novac original? I ako jeste da li je to povoljna cena za mene kao kupca.
Ok, shvatih da je malo glupo pitanje da li moze ili ne moze da bude original. Ko ce ga znati...Ali ako jeste, da lil je to ok cena.
Link je "blokiran" zbog hotlinkinga slike verovatno.... Po informacijama iz linka dolazi se do ovog modela
Jeste, baš je taj model![]()
Moram da odem u jedan veliki offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff! Ja bih recimo ovaj timeway.ch zaobilazio u velukom luku posto sam sa njim nasao moj sat Residence koji je kinez 100% ali se na tom sajtu vodi kao svajcarac i kosta 500ch???? strasno.
dopuna: hehehe a najjaci su ovi roameri sto kostaju po 3000franaka...OVAJ JEDAN IMA STOPERICE MENE MA NEMA STA NEMA ALI PISE DA MU JE MEHANIZAM ETA 2824
)) izlazim iz off.
Pa za te pate vredi sacekati neki Fortis mozda cak iskoci i neki za 7750 ili cekati nekog Hamiltona.
Poslednja ispravka: bezbi (24.8.2012. u 10:20)
@anbeast hvala na dobrodošlici.
Ma taj sajt sam stavio slučajno, samo da pokažem o kom modelu je reč.
A gde sem na ovom našem sajtu, kp, i sličnim da tražim satove. Ne mora online nego i po Beogradu. Ako se to ne piše na fotumu pošaljite mi pm. Takođe ako može neko da mi pošalje na pm ko u Beogradu procenjuje originalnost satova i koliko ta usluga obično košta.
Razmišljam da kontaktiram prodavca za tog maurice, kapiram da je cena ok mada za moj budžet visoka. Samo sam skapirao da taj maurice valjda nema papire. Da li onda ne treba ni da ga gledam ili da prepustim časovničaru da proceni originalnost. Još me zanima kakve su marke Hamilton i Fortis. Recimo u poređenju sa TAG Heuer i Maurice Lacroix.
A koliko su na ceni satovi sa mehanizmima na navijanje.
Bookmarks sajtovi