Re: Pazi replika - Oprez pri kupovini sata !!!
Pozdrav svim clanovima foruma.
Hocu da kupim sat bratu na poklon za 40 rodjendan. Izbor je pao na Tissot PRC 200. E sad nasao sam ga na E-Bay, ima raznih cena od nekih 200 dolara pa navise do nekih 300. Ono sto me interesuje, kako da znam da li su to original satovi, ako uopste moze tako nesto da se zna prilikom online kupovine.
Da li neko ima iskustva sa kupovinom satova preko E-Bay-a?
Ovo je sat koji bi mozda kupio:
T Sport PRC200 Chronograph Men's Watch Stainless Steel T17 1 586 52 | eBay
Sad sam i video ovde na forumu da se Tissot dosta falsifikuje pa sam malo u nedoumici.
Hvala unapred na odgovoru.
Kad je online kupovina mozes da budes siguran da je sat original, ako ga uzimas od neke proverene, respektabilne prodavnice ili takvog prodavca.
Inace kao sto si i sam primetio, to je jedan od najkopiranijih modela, tako da treba biti oprezan.
2 Priloženi(h) fajl(ova)
našao sam ovaj sat Victorinox V7-12 Chrono safirno staklo,200m water resistant.. molim vas mozete li mi nesto opsirnije reci o ovom satu pravo mi se svidio mislim da za 85 eura ne mogu naci bolji,interesuje me prave li replike i da li neko na osnovu slika ovih moze zakljuciti da li je original da nije prevara neka :/ hvala!Prilog 111834Prilog 111835
Ahahaha... Bas zanimljivo. Rec je o jako losoj kopiji.
Moj iskreni savet bi bio da ga zaobidjes u sirokom luku.
Pozdrav
EDIT: Izvinjavam se. Ovaj post je bio odgovor na pitanje povodom "Panerai-a". Telefon mi nije ucitao sve ostale poruke...
Citat:
Trncic kaže:
Veliki pozdrav svima interesuje me ovaj sat:
Muški sat PANERAI AUTOMATIC - Nakit i Satovi - Ručni Satovi - Banja Luka - OLX PIK.ba ..treba mi pomoc da li se radi o kopiji ili je original, nigdje na slikama nmg da uocim neki pecat ili neki dokaz da je original..inace se ne razumjem u Panerai satove ali mi se svidja zbog velicine..prodavac mi tvrdi da je original da ima pecat unutar sata na mehanickim djelovima..pa ko mi moze pomoci da mi kaze svoje misljenje znacilo bi mi mnogo,hvala! :)
Pa ako tvrdi kod servisera idite zajedno..ako je to sto tvrdi tacno daj mu jos toliko bilo bi posteno jer ne zna koliko inace kosta,ali ako je suprotno neka ti sa 4x vise od cene jer laze. ;)
ma loša kopija je Panerai to smo zakljucili davno,kupio sam neki dan ovog Victorinox V7-12 Chrono uredan i lijep sat ^_^ bio sam i kod sajdzije i potvrdio je da je original i da je safirno staklo..mada se i nisam brinuo da nije original jer sat ima kutiju sa papirima :D hvala vam u svakom slucaju na odgovorima :laugh: pozz
Re: Fake Orient mako XL ???
Ma kopija druže.
Ne znam samo zašto te čudi da ima i kopija Orient-a
Citat:
VLADAN P kaže:
Ma kopija druže.
Ne znam samo zašto te čudi da ima i kopija Orient-a
Nisam video do sada...
види се да се разумеш у сатове, требао си га усликати да видимо можда је и био оригинал само неисправан, јбг ја му лако нађем ману
није он савршен, поготово не наруквица, а тек копча, што важи и за доста скупље сатове, мада је и даље добар сат и најбоља куповина за те паре и ја бих га пазарио новог поред тога