Cini mi se da je ovom oglasu ovde mesto
Nakit, satovi i dragocenosti : Omega Sea Master Professional 300 06.03.2017 - ID 41049273 - KupujemProdajem
Printable View
Cini mi se da je ovom oglasu ovde mesto
Nakit, satovi i dragocenosti : Omega Sea Master Professional 300 06.03.2017 - ID 41049273 - KupujemProdajem
@sima
Apsolutno
Sent from my SM-A510F using Tapatalk
Nisam siguran, ali kada sam ukucao oznaku modela u google prvo su mi izašli sajtovi koji pominju fake Seiko satove, pa bi možda valjalo biti oprezan i oko ovog oglasa:
Nakit, satovi i dragocenosti : Seiko muski rucni pozlacen sat 09.03.2017 - ID 43708125 - KupujemProdajem
Možda i nije fejk nego ima aftermarket dial, indijac. Svakako obmana.
U vezi Seika. Tesko da bi neko radio "redial" na satu od par dolara. Bice da je ono drugo u pitanju. Oni koji su videli kineske kopije Komandirskog naci ce nesto zajednicko i sa ovim Seikom. Pogledati malo krunicu i stitnike krunice.
..fejk
Fejk.
sent from my LV using Gucci
Ko vrata
RN3 Pro via TT
Da li fossil ima replike? Kupila bih sat preko internet prodaje, u pitanju su fossili iz austrije.
Nakit, satovi i dragocenosti : Fossil Nate JR1491 - NOV, muski sat 21.03.2017 - ID 44198807 - KupujemProdajem
Nema originalne slike, nema austrijskog fiskalnog, cena je preko 50% niža od austrijske radnje, a svaki trgovac po definiciji mora da nešto zaradi ukoliko se bavi tim poslom, a ne poklanjanjem.
Ja bih ovo zaobišao u širokom luku, jer besplatan (ili previše jeftin) sir postoji samo u mišolovci.