Onako, iz aviona :)
Printable View
Jup,na prvu...
moze li mi ko reci kakvo je ovo cudo :D Hvala
Prilog 87338
Kopija
Ja more!
Megalomanska ničim izazvana izjava.
Ti MORE ?
Prilog 87349
Opet ti!:mad:
Trebao sam napisati: ja,ba!
Šta bi na to odgovorio!?
Onda bi se mogla postaviti neka sličica gde dete nekog plasi. Znas onu igricu deciju kada se pojave i kažu: "BA!" misleci da ce nas uplasiti. :D
Gledam tu igricu u živo svaki dan od sina! Samo, on kaže BE, tj kod mene se prepad vrši sa BE umjesto BU.:D
Moja sestričina govori BA! Ovde deca tako govore... ;)
Nema veze, šega, šala, pošalica! :)
Veliki pozz!
Zapitao bih se što ne dovrši uzvik do kraja?
JABA DABA DU!
Prilog 87427
:D
Evo,dovršio:www.youtube.com/watch?v=JJuYx9OT244
Planiram da kupim komandirca...polovnog....e sad mene zanima da li na osnovu slika mozete da zakljucite da li je original?
Hvala
https://www.kupujemprodajem.com/ogla...=11873392&data[photo_num]=2
ovo je doticni sat
Dotični je orginalan.
Ako može neka neko od moderatora premesti pitanje i odgovor u odgovarajuću temu.
Hvala vam
----------------------------------------------------------------------------------------
Zanima me koliko su cenjene ove posebne serije ovih satova...na primer ovahttp://www.kupujemprodajem.com/Vostok-ogranicena-serija-Bus-Gorbacov-11477678-oglas.htm
Nisu ni previse posebne, a ni previse cenjene. Imaju gomilu takvih i slicnih serija, da kazem "reklamnih" na cijim se brojcanicima nalazilo sve i svasta.
Ono sto je stvarno cenjeno je recimo amfibija radio room, one izgledaju ovako
Prilog 88878
Samo sto se one tesko nalaze.
Znam da sam dosadan,ali jednostavno me mnogo privlace a malo znam o njima.
Vredi li ovaj sta?
Vostok - Amfibija (23192201) - Limundo.com
Sat je original, tu nema dileme, ali je stanje ocajno.
To se nikako ne isplati uzimati i popravljati. Barem se ja ne bih to radio.
one odlicno drze cenu, neces se pokajati novu da uzmes za 50-ak evra, ja sam planirao, pa odustajao, pa sam se kajao sto nisam kupio novu
Fudya, pazi ako kupuješ na Kupujem Prodajem, pošto vidim da ima dosta precenjenih satova koji koštaju više nego novi. Upravo sam video oglas u kome neki prodavac traži 170€ za kičerski model sa natpisom KGB. Ako je slučajno stavio nulu viška, onda je to realna cena. Jeftinija varijanta komandiraca je pedesetak evra kada se kupuje kao nov sat, baš kao što je Milan rekao, a mislim da ti je dao i dobar savet. Ako kupuješ polovnog, klasični modeli za kakve si pitao treba da koštaju 15-30€.
Fudya evo istog ali očuvanog primerka.
Prilog 88901
Primerak sa oglasa je više za delove.
Imam utisak da to u garaži rade čike sa dve leve ruke...
Uzelo je maha to sa cenama. Strasno
Ima par modela gde su cene iste ili skoro iste kao u prodavnici a prodaja je na crno...
Kupio sam ovaj sto sam postavio prvi link....za sad sam zadovoljan
Nemogu da provalim da li je ova omega fake uglavnom sakupljam vintage satove i sve koje imam sam dobio i nevolim da kupujem a sada sam dobio ponudu za 50 eura da kupim ovaj speedmaster samo sam ispeo da napravim dve fotke kada sam poceo da ga zagledam lik je postao vrlo bezobrazan pa me zanima vase mišljenje
Prilog 91014Prilog 91015
Ubedjen sam da je original. Kazaljke, oznake, zig na narukvici... Sve se uklapa. Btw dobar izvor opisa kopija je rwg forum i na njemu ima sjajnih pokazatelja u cemu se razlikuju kopije.
Na osnovu tih slika, teško da se da neka ozbiljnija procena. Mogu ti preneti moje mišljenje...
Mislim da je replika u pitanju. Znak i natpis na ciferu nisu isto pozicionirani kao što je slučaj sa drugim, u odnosu na koje sam upoređivao. Uzeo sam sa 3 različita sajta slike, i njima je identično pozicioniran logo i natpis, dok se kod ove sa tvojih slika razlikuje. Druga stvar, čudno mi je kako se ona crvena boja skinula, a da ispod ima crne boje. Verovatno da je inicijalno bila crna, pa da je neko naknadno ubacio crvenu, koja se izlizala/ispala.
Trebalo bi kod časovničara, pa da se otvori da se vidi šta je unutra.
I na kraju, mislim da je previše nerealna cena od 50e za tu, pa i bilo koju drugu Omegu. Ja stvarno ne znam ko još nije čuo za Omegu, pa da je proda za bagatelne pare.
Kao sto rekoh ponudio mi je i odmah uziz ruke sce sto sam uspeo su ove dve fotografije
Slike originala:
http://skywatches99.blogspot.ch/2011...cher-2001.html
Ja ne vidim ni jednu razliku, sta vise taj sat sto ti ga nudi ima i omegin serijski broj u donjem desnom uglu sto nikad nisam video kod kopija. Btw cena ne mora uopste da bude pokazatelj originalnosti. Drugo je pitanje porekla sata i mozda je kraden ali ono je upitno kod bilo kog sata bez papira i dosta satova u srbiji bez papira je kradeno (dok je na kupujemprodajem najnormalnije nuditi nove satove bez papira na npr svajcarskom aukcijskom sajtu rikardo je to prava retkost sto je i logicno jer kako se to gube papiri skupih satova?)Takodje taj model omege mislim da ima 2984-2 mehanizam koji je veoma skup za odrzavanje tako da mozda ne radi dobro a ovaj kad je cuo cenu popravke (koji je zamenadd modula) resio je da ga se otrese.
Slažem se da cena ne moze da bude parametar. Možda ga muka naterala da proda. Sat u ruke ili na ruku i kod casovnocara. Srecno
Pogledao sam danas jos jednom sat i uzeo ga rizikovao sam izgleda veoma dobro nosim ga kasnije kod časovničara nadam se da nije kopija prvi sat za koji sam dao pare
Verovatno bih i ja tako postupio. Nisu velike pare, a čak i da je replika, možeš uvek da povratiš pare, ili barem deo para.
Javi šta je časovničar utvrdio, i napravi slike mehanizma ukoliko možeš.
Srećno! ;)
Ja mislim da je fake. Tvoja druga slika, tamo kde se vidi endlinkovi. Ako su to stvarno endlinkovi 850 kako pise na sliki onda pogledaj da nisu napravljeni kao original:
End Links For Omega Bracelets (potrazi endlinkove 850 i pogledaj sa donje strane)
Druge stvari nisam ni gledao, jer mi je to prvo palo u oči
http://shrani.si/f/3h/TG/1uEKRSai/bezveze.jpg
p.s. gledam onaj link koji ste stavili pa vidim da su i tamo tako "odrezani" endlinkovi. Sad mogu samo da kazem da nemam pojma sta je (po tim slikama koje je OP poslao)
Sat je definitivno kopija ono sto se na ovim slikama nevidi je debljina profila kucista koje je mnogo tanje takodje i staklo a naravno i mehanizam sve i svemu jedan primer dobre kopije ovoga puta plagijatori su se bas potrudili
Žao mi je Džidži što učiš na svojim greškama.
Sve i da je sat bio original onda je iz ruku nekog narkomana, a on svakih 5 dana referiše MUP-u posle batina, pa bi ti došli na vrata. Ovako je još i bolje, sat je regularan fake.
Inače za 50-ak E moguće je naručiti novi Seiko automatik, adrese sajtova se nalaze na forumu, prelistaj malo
pozz
Baron
Hvala ali ipak se pridrzavam vintage omega koje sam dobijao od starijih ljudi nar nerazmisljam da li je kopija ili ne