Moguće da za te pare teško da nađeš vintage veći od 37-38mm...Čini mi se da je na oglasima imao jedan Orient u skladu sa tvojim zahtevima relativno povoljno.
Moguće da za te pare teško da nađeš vintage veći od 37-38mm...Čini mi se da je na oglasima imao jedan Orient u skladu sa tvojim zahtevima relativno povoljno.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Uuu, da, zaboravih na Visodate. Bas je lep![]()
@vlajo: Znam da su vintidz satovi uglavnom 36 -38mm. Rekoh da kriterijumi nisu uklesani u kamenGledah juce po berzama, Omege Geneve, Seamasteri i pokoji Lonzinac se komotno uglavljuju u budzet. Medjutim tu treba vrebati pravi primerak. Secam se Orienta iz oglasa. Jes bio po kriterijumima. Kad je Orient u pitanju, projektovani budzet je dovoljan za bilo koji nov (cini mi se).
Neko da prokomentarise one polovne Orise (vredi li to ista) i Sea Gul?
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ma Orise sa KP nikako !!! ...pored dobrog izbora novih satova, koje su ti već predložili (nele). Bar ih ja nebi uzeo u razmatranje...
@milanche: Jel to onaj WUS projekat? Moracu da vidim to kad pristigne :-)
Sto, bre backa? :-) Posto imam vremena (pare nemam, ali ih ocekujem) mogu lagano da razmatram za i protiv svakog predloga. Ko ''brain storming'', nema glupog predloga, sve uzimamo u obzir i mozda neka iskra zapali varnicu![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Ma daleko od toga da mi se ti Oris modeli ne svidjaju, već mi se ne svidja prodavnica KP za ozbiljniju kupovinu !![]()
Kad ti se već ne žuri, možda izleti i neki lep komad od članova foruma ! Jesi li video kakav Darvil izlete od Sime hrabrog ! Lepota živa... mislim da je otišao kod Neše, ali nisam siguran. Za te vintage primerke dosta može pomoći sima hrabri... ne mislim da proda , nego i da posavetuje...
Poslednja ispravka: backarelli (17.3.2012. u 21:44)
Bejah danas na skupstiniSve mi Nesa rekao u vezi vintidza. Kako stoje stvari, za ovaj budzet moze da uleti i vintidz i neki novi
![]()
Ja moram da se slozim sa kolegom Bacarelli-jem, meni "citizen" ite kako pristaje za elegantni sat... Iskreno, daleko vise nego Seiko iako sam istinski fan Seika. Govorim samo o "zvucnosti" imena, i natpisu, da ne bude zabune![]()
Hmm..ovaj Orient Star mi deluje zanimljivo. Iako: ''price includes S/H all over the world'', sa nasim deracima koze na carini, ovo ispada prilicno skupa zabava![]()
Bookmarks sajtovi