Ja moram da se slozim sa kolegom Bacarelli-jem, meni "citizen" ite kako pristaje za elegantni sat... Iskreno, daleko vise nego Seiko iako sam istinski fan Seika. Govorim samo o "zvucnosti" imena, i natpisu, da ne bude zabune![]()
Ja moram da se slozim sa kolegom Bacarelli-jem, meni "citizen" ite kako pristaje za elegantni sat... Iskreno, daleko vise nego Seiko iako sam istinski fan Seika. Govorim samo o "zvucnosti" imena, i natpisu, da ne bude zabune![]()
Hmm..ovaj Orient Star mi deluje zanimljivo. Iako: ''price includes S/H all over the world'', sa nasim deracima koze na carini, ovo ispada prilicno skupa zabava![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Vidi kako mu je na reljefni cifer čučnuo ovaj braon kaiš...a i crni bi......
Kod sense za malo jače od 200e...Seiko SNZH51K1
...požuri polako...
Prosto me bila sramota,kad sam ovaj eco drive Perpetual stavio na ruku (u Bomaru)... pošto se u naslovu teme ne govori da mora biti "mehanika" , morao sam postaviti ovaj prelep extravagantan model... sat uživo naprosto brutalno izgleda.
![]()
Uhhh...Siti jeste brutalan.. Koji je model? Kolko kosta to cudo? Zasto, ali, zasto moraju da prave toliko modela?!
Ako izbacim i taj mehanicki kriterijum, necu moci da suzim izbor ni na najboljih 386 modela, ooo, jadan, ja, ooo kuku meni...
Eko drajv jeste na struju al nije obican![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
....ovaj eko drive lepotan je koštao sa popustom u tom trenutku 34k rsd... najgore je što slike ne prikazuju ni 20% lepšote ovog dase. Svašta ima na ovom forumu "Svet Satova" , ali se mora pročešljavati malo i van najnovijih poruka-tema, lajkova i sl...![]()
http://www.svetsatova.com/forum/f74/...1-12e-593.html
...pa posle me pitaju "zašto, bre, Škrbavi, visiš na tom forumu ?"Pa eto zašto... svašta ovde ima zanimljivog
![]()
Evo sličnog modela sa metalnom narukvicom (ovaj što sam "metao" na ruku je imao skroz crni cifer i kožni kaiš, kao sa gornje slike, a ovaj sa klipa nisam video uživo)
Nemoj da te sramota, razvuci ovaj klip preko celog ekrana !!!![]()
Poslednja ispravka: backarelli (19.3.2012. u 2:37)
NASAO SAM!!! NazalostZasto nazalost?
Evo ovako: Nadjoh na KP Nomos Orion sa crnim ciferom za 220E (?!?!?!), rekoh, ma da, 100% je replika.
Posaljem ipak ja prodavcu poruku da mi posalje bolje slike i da mi je cudna tako niska cena. On mi odgovori da nema bolji foto aparat ali da je svaka provera moguca, a da j ecena ta jer mu hitno trebaju pare! E sad, nije valjda blesav da to kaze ako je replika? Mozda negde preko, neko place za njim (kraden)?
U svakom slucaju - JA NEMAM PARE (i necu ih imati bar jos mesec - dva)
Nesto razmisljam da zalozim Orient MAko XL, Candino i recimo Lotus za jedno 170 - 200e, samo ne znam gde? A takodje ne znam kod kog bih casovnicara mogao da proverim Nomos....
Muka....
Znam... da sam dosadan , ali šta reći sem uuuuufffffffff , bem ti![]()
![]()
![]()
Neću više, majke mi !!!![]()
eeeee,pa ja ovo nisam video.....predobri su...........
Kako su lijepi brate miliii uh!
Bookmarks sajtovi