24Likes
-
1
Post By Al_Capone
-
1
Post By don Alberto
-
4
Post By mihajlons
-
4
Post By mihajlons
-
6
Post By Zorg
-
1
Post By bancika
-
2
Post By alfaholic
-
5
Post By eee
-
Mlađi član
- Reputacioni uticaj
- 10
One Watch Collection?
Pozdrav svima,
Prodao sam nekoliko svojih satova uz koje sam učio malo o ovom hobiju pa se želim vratiti na neki početni minimalisam, back to basics sa jednim satom i imam u planu da to bude Alpinist SPB119J.

Ne bi to zapravo bio jedini sat, još uvek imam Casio DBC611 i Orient Neo '70s, za koje za sada nemam jasan plan:

Casio bi definitivno trebalo da ostane, za Neo '70s nisam još uvek siguran. Takođe razmišljam da dodam i Orient Kamasu, plavi ili crni jer sam prodao plavi Mako XL koji je izgledao izuzetno ali mi je bio preveliki, ali to me opet vraća na staro sa 4 ili 5 satova tako da to još uvek nije odlučeno.
Jasno je da je sve ovo oko satova vrlo subjektivno, ali ja sam otvoren za predloge i promenu mišljenja pa me zanima upravo vaše subjektivno mišljenje da li bi se Alpinist mogao podvesti pod One Watch Collection, takođe da li je malo skup za 700 Eura i svakako šta bi još moglo da se pogleda u tom cenovnom rangu a da mi je možda promaklo.
Takođe sam gledao i Orient Standard Date i Orient Star GMT, ali ih više nema nigde:

Tu je takođe i Hamilton Khaki, ali ne dopada mi se toliko kao Orient ili Seiko.
Budite slobodni da predlažete i iznesete svoje mišljenje, otvoren sam za sugestije. Nakon raznih dimenzija, od 37mm sa Seiko SNKL41 pa sve do Maki XL sa 46mm sada bih da se parkiram na, za moj zglob, relativno umerenih 39mm-42mm.
Poslednja ispravka: alfaholic (25.7.2021. u 16:03)
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi