Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 20
Like Tree1Likes

tema: Odabir G-Shock sata,pomoć.

Threaded View

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Određen forumom Re: Odabir G-Shock sata,pomoć.

Dobro došao na forum.

Moj glas ide za G 9100. Taj sat nije previše glomazan (za razliku od npr GA 100, GA 120 itd.) , neka zlatna sredina je između kockice koja je nekima mala i ovih većih modela koji estetski nisu za manje zglobove. Zatim, Gulfman ima lep kontrast na displeju-čitkiji je ,za razliku od nekih drugih jeftinijih modela kao npr. DW 5600-klasična kockica, DW6900 ... Takođe, Gulfman ima vek baterije od 7 godina , po specifikaciji. Većina G-ja po specifikaciji ima vek baterije 2-3 godine, bude to i duže ako se često ne pali svetlo i alarm. Što se tiče pomenutog prikaza plime i oseke i mesečevih mena, objektivno nemaš neke koristi osim ako nisi surfer, ribolovac, ronilac i sl. ali lepo izgleda na displeju. Verovatno 90% ljudi koji imaju npr. Rangeman-a nikada ne pali kompas, osim prvi dan čisto da vide radi li to čudo.
    Kod GA 100 mi se recimo ne sviđa osvetljenje, zatim mali displeji koji ako su negativni vrlo su nečitki. Ako ti se dopada GA 100 pogledaj GD 100-1A , sat je čitkiji, boljeg osvetljenja i dužeg veka baterije (7 god).
    Poslednja ispravka: skydrummer (8.12.2019. u 0:39)

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •