Citat milan milanovic kaže: Pregled poruke
meni se najvise svidja Sinn od ova tri, najlepsi mi je, ali kad je vec i poznat po tom tegimentiranju zasto ne kupis neki model koji vec fabricki ima tegimentirano kuciste, na primer model 856, jeftiniji je ili ako zelis chrono 756, jos bolji sat, on je cak i testiran na niske i visoke temperature
Svakako, razmisljao sam i o 757, koji pored EZM 10, jedini ima integrisane bukvalno sve od Sinnove tehnologije, ali se stvar svodi na ono najjednostavnije - nesvidjanje. A to bi trebalo da bude jedan od najuticajnih faktora u izboru.

Citat vladas kaže: Pregled poruke
Elesar, dobro nam dosao! Napravio si odlican izbor i ja bih ti od tri pomenuta preporucio Sinn. Izgled, ime, istorija, inzinjerski pristup, sve mu je na mestu.

E sad - u slicnom cenovnom rasponu mozes da potrazis i neku Omegu, IWC Pilot itd...
Hvala puno na dobrodoslici! Trudio sam se, nisu svi ovi meseci dzabe protraceni
Znam da bih mogao uzeti pojedine Omegine modele (recimo, Bond sat), ali opet, onaj koji se meni najvise svidja (Seamater AT Chronograph GMT, sivi) daleko prevazilazi ovaj moj budzet od 2500e. Slicna je stvar i sa IWC-om, piloti me ne rade, a naravno ekipa iz Portofino ili Portuguese konstelacije su podjednako udaljeni kao i zvezde. Takodje, ako sam sve dobro iscitao, IWC u ovom cenovnom rangu takodje nudi ETA-ine mehanizme, kao i Sinn, s tom razlikom sto Sinn ima sve ove tehnoloske primese.

Citat milan milanovic kaže: Pregled poruke
ja bih isto za 2.500 evra razmislio o IWC-u, moze i kod njih za taj novac da se bira, zatim Tudor, isto dobra kupovina, zatim omega speedmaster, a mozda u krajnjem slucaju moze da se nadje i neki zenith elite, mene je iznenadio svojim privlacnim izgledom i zavrsnom obradom
Tudor me, sem Pelagosa, gotovo u potpunosti ostavlja hladnim, a i dalje mi se cini da i Sinn pa i Damasko nude vise od njega (Pelagosa). Pogledacu jos malo Zenith, mada i kod njega stoji isti problem, sve sto se meni zaista svidja - probija pregrade novcanika.

Citat RUS. kaže: Pregled poruke
Od ovih sto si naveo, ja bih izabrao Sinn.
Po meni je najlepsi sat od navedenih, dobra korisnicka podrska, kvalitet...
Ima tu jos dosta satova koji se mogu uzeti za te pare, ali ako si vec sveo izbor na ta tri, ne bih dodavao jos satova u izbor.
Hvala na javljanju!
Slazem se za sirenje izbora, znam da biste vrlo lako mogli da me obespokojite, ali neka vaganja ostanu izmedju ova tri modela.

Citat vanjabg77 kaže: Pregled poruke
Sinn..ne ulazeci u detalje a kako nisi napisao uz sta ces ga nositi najuniverzalniji
Ne bas nuzno za svaki dan, ali neka casual elegancija svakako.