Svakako, razmisljao sam i o 757, koji pored EZM 10, jedini ima integrisane bukvalno sve od Sinnove tehnologije, ali se stvar svodi na ono najjednostavnije - nesvidjanje.A to bi trebalo da bude jedan od najuticajnih faktora u izboru.
Hvala puno na dobrodoslici! Trudio sam se, nisu svi ovi meseci dzabe protraceni![]()
Znam da bih mogao uzeti pojedine Omegine modele (recimo, Bond sat), ali opet, onaj koji se meni najvise svidja (Seamater AT Chronograph GMT, sivi) daleko prevazilazi ovaj moj budzet od 2500e. Slicna je stvar i sa IWC-om, piloti me ne rade, a naravno ekipa iz Portofino ili Portuguese konstelacije su podjednako udaljeni kao i zvezde. Takodje, ako sam sve dobro iscitao, IWC u ovom cenovnom rangu takodje nudi ETA-ine mehanizme, kao i Sinn, s tom razlikom sto Sinn ima sve ove tehnoloske primese.
Tudor me, sem Pelagosa, gotovo u potpunosti ostavlja hladnim, a i dalje mi se cini da i Sinn pa i Damasko nude vise od njega (Pelagosa). Pogledacu jos malo Zenith, mada i kod njega stoji isti problem, sve sto se meni zaista svidja - probija pregrade novcanika.
Hvala na javljanju!
Slazem se za sirenje izbora, znam da biste vrlo lako mogli da me obespokojite, ali neka vaganja ostanu izmedju ova tri modela.
Ne bas nuzno za svaki dan, ali neka casual elegancija svakako.
Registracija
Help

4Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

A to bi trebalo da bude jedan od najuticajnih faktora u izboru.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi