Pa nije obaveznozanima me zasto mislis da bi obavezno trebalo da uzmem metalnu narukvicu? I da li postoji sansa da ako sad npr uzmem koznu, naknadno kupim i metalnu? I koje su otprilike cene tih narukvica?ali kozna narukvica rucno radjena po meri je recimo, reda velicine 30e, a metalna odgovarajuceg kvaliteta minimalno 150, a bogami i mnogo vise (i celih 300). Nista te ne sprecava da odmah cim dodjes kuci, stavis kozni kais, a metalnu stavis u kutiju.
Mozda je onda resenje da kupis sat sa belim brojcanikom. To ti omogucava da stavis i braon i crni kais, kao i metalnu narukvicu.bitno mi je da sat bude braon boje, ili neke boje kompatibilne sa istom.
Ralno, za normalnu upotrebu, neces ni primetiti da je mehanicki sat nesto neprecizan. Ja nosim Orient Mako XL od 150evra i za mesec dana je unutar 5 minuta tacnosti. (nisam merio precizno, ali preciznije od toga mi i ne treba)ali sa druge strane dopada mi se preciznost kod kvarcnih satova
Registracija
Help

64Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
ali kozna narukvica rucno radjena po meri je recimo, reda velicine 30e, a metalna odgovarajuceg kvaliteta minimalno 150, a bogami i mnogo vise (i celih 300). Nista te ne sprecava da odmah cim dodjes kuci, stavis kozni kais, a metalnu stavis u kutiju.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi