25Likes
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Evo mene...pozdrav svim forumašima!!!
Da, nakon postavljanih pitanja sa moje strane, pri čemu vas sve "udavih", a za sve to vreme sam bio i u kontaktu sa prodavcem, ja reših da vratim sat...prelepi Black Monster.
Na moje zadovoljstvo, prodavac je bez problema prihvatio to i do dinara mi vratio sav novac..hvala mu zbog toga.
Na moju žalost, nisam imao sreće...izgleda da me nije "htelo", iako sam silno želeo Black Monster.
Danas sam kontaktirao prodavca da mu se zahvalim...ipak je ispao fer prema meni.
I dalje stoji da je prvi vlasnik...nije mi jasno da bi neko to mogao da slaže, naročito ako je sat i dalje u prodaji...ja više ne pratim, a pitanje je i da li ću više i gledati Black Monster...prelep sat ali ja izgubih volju...
Momak kaže da sat radi...mene očigledno nije "htelo" ili je magija u pitanju ili ja ne umem da ga nosim i navijem koliko treba..������.
Sve što mi se dešavalo sa satom ja sam vama prenosio i na vaš predlog ja sam isti, bez razmišljanja vratio...bio sam spreman da prežalim i novac....sa te strane hvala prodavcu, novac je vratio...ispao je fer.
I dalje tvrdi da je sat ispravan....da li ja nešto nisam znao (mada sat je sat)...tek mi sada nije jasno...
Ukoliko mene nije prevario (vrativši mi novac), ne znam zbog čega bi želeo nekog drugog da prevari jer će i njemu vratiti novac...to je fer igra !!!
Za mene sat nije bio u redu, za nekog drugog možda će biti....prodavac je siguran da je sat ispravan, da je problem u navijanju....ja to nisam "znao"...ja nisam naučio kako da ga navijem...������.
Neko mi ovde reče da mi nisu potrebni papiri...
Sada ipak mislim malo drugačije...
Poslednja ispravka: RUS (27.3.2018. u 9:55)
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi