3Likes
-
1
Post By Televizor
-
2
Post By skydrummer
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Kupovina 1. sata, citizen elegant chrono, vaše mišljenje
Pozdrav svima, je l' bi mogao neko ko se razume da mi kaže šta misli o gorenavedenom satu? Svaka informacija bi bila korisna. Evo linka:
https://bomar.rs/citizen-elegant-chrono-at8011-04e
Šta mislite o kožnim narukvicama? Našao sam na internetu da ih povremeno treba prati, ali nemam predstavu koliko često, da li mi to može predstavljati problem? Čuo sam da su kožne narukvice dobra opcija za one koje imaju manji zglob, što se donekle može reći da je slučaj kod mene.
Jedna zanimljiva stvar koju sam primetio (ako sam dobro primetio) jeste da Citizen satovi jedini imaju garanciju od 5 godina, dok ostali proizvođači imaju od 2 do 3 godine, da li je to pokazatelj da su njihovi satovi kvalitetniji (u poređenju sa satovima u sličnom cenovnom domenu naravno)?
Da li ovaj sat zaista vredi ovoliko para? Koliko sam uspeo da zaključim ovaj sat je možda srednja klasa za Citizen, da li mi je pametnije da uzmem sat niže klase nekog "jačeg" proizvođača?
I još jedno pitanje, možda nekome malo smešno... Ovaj sat ima radiokontrolisano vreme. Da li je istina da to neće imati nikakav loš uticaj po moje zdravlje? Pročitao sam da neće jer je on samo prijemnik, mada ne znam koliko su izvori sa kojih sam to pročitao pouzdani...
Kao što sam gore rekao, svaka dodatna informacija bi bila cenjena, hvala
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi