3Likes
-
Re: Kupnja sata do 100€
Evo nekoliko saveta koje sam ja dobio kad sam svoju dilemu izneo ovde na forumu.
1. mehanički satovi ˝imaju dušu˝ - i bukvalno, na to treba dodati trajnost sata (sat sa godinama postaje porodično nasleđe) servis i tera dalje, a kvarcni će živeti samo dok se proizvodi mehanizam vezan direktno za taj sat, a ekonomski gledano mehaničkim satovima mnogo manje opada vrednost vremenom
2. Uvek je bolje kupiti sat sa metalnom narukvicom jer se koža mnogo lakše dokupi a i postoje razne mogućnosti ručne izrade kaiševa
3.Ukoliko se sat kupuje za svakodnevno nošenje nije baš poželjno kupovati ˝obojene ˝ satove jer su ogrebotine na njima vidljivije i ne mogu se ispolirati
Poslednji savet je bio isčitaj na forumu slične teme ... ako nećeš da se zaraziš satitisom ti nemoj u suprotnom zagarantovana ti je sudbina nas frikova ....
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Kupnja sata do 100€
Imao sam prije Nauticu,što sam dobio za krizmu ali kako je more ušlo u nju ne radi više.
Navikao sam se na metalnu narukvicu tako da sat koji bi uzeo,bio bih isto sa metalnom narukvicom.
Hvala vam svima na savjetima ali ovaj Seiko Lord što sam vidio mi se baš jako jako svidio.
Kada kupim sat,nosim ga dok traje,nisam bas fanatik da cu ako imam sat koji radi i ok je poći kupiti drugi ali naravno da bi volio kada kupujem sat da odaberem sat koji mi se sviđa izgledom
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi