Poštovani forumaši!
U dilemi sam da li da pazarim svoj prvi sat - Citizen Super Titanium ( https://bomar.rs/citizen-super-titan...ono-ca0345-51l ) u Bomar-u ili kod preprodavca. Naime, preprodavac nudi 30% nižu cenu, a za sat kaže da je dobijen na poklon, nenošen i pod garancijom još 4 godine. Malo sam istraživao i naišao na oglase istog naloga u kojima otkupljuje nove i polovne citizen satove, pa mogu da nagađam da on nije prvi kupac, što mi ne uliva poverenje, obzirom da je sat navodno poklon. U korist preprodavcu ide više stotina pozitivnih ocena.
Moje pitanje je da li je moguće da validnost garancije sata proverim u Bomar prodavnici i kako? Da li samo pitam da li važi i dalje, ili je moguć neki servis (koliko košta? )? Da li jedino servisom sata može da se utvrdi da garancija važi i dalje?
Strahujem da se ne desi ono najgore - da sat radi u početku, ubrzo prestane, a kad poželim da se oslonim na garanciju da mi je ne priznaju.
Unapred hvala i svako dobro svima! Ovaj forum je blago, ne prestajem da čitam.
Ps. Izvinjavam se ako sam promašio mesto za temu, tek sam se učlanio (ako je to opravdanje).
Registracija
Help

8Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

na kraju sam isterao svoje jer sam počeo da se svađam, ali ne znam šta bi bilo da su ostali pri svome da sam ih tužio.

Bookmarks sajtovi