4Likes
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Re: Imam kupon za 50% popusta u bomar radnji
Sumnjam da bi opet dobio druze, nisam bas siguran, nisu mi nista rekli u radnji...
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Uslovi za dobijanje kupona su da kupite kao Ivke Certinu I sledeci sat ide na 50% u vrednosti koju ste dali za Certinu. Ili ti, platite Certinu 50k mozete da birate bilo koji drugi sat do maksikalne vrednosti 50k I da ga platite upola sto znaci 25k. Eto, nadam se da ste razumeli 😀 Ivke cestitke na satu, dugo te sluzio 🙌👏
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 19
Znači mora Certina da bude?
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Hvala puno house
Marko da bi dobio kupon moras da kupis Certinu, a kupon moze da se iskoristi na skoro sve ostale satove sto imaju, imas na njihovom sajtu tacno koje sve marke mogu da se pazare upola cene koja mora biti u ovom slucaju sa mojim kuponom 84000 ili bilo koja cena ispod te cifre...
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Prvi sat mora Certina, posto je u sustini akcija iskazana kroz taj brend. Promocija Certine u Srbiji, a plus za Bomar sto daju izbor kupcu za neki drugi brend uz vaucer 👏🙂
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Ovako, ivan je kupio sat od 98,000 koji je uz 15% popusta bio 84.000. dobio je taj kupon na vrednost do 84,000. 50% popusta mozete ostvariti na sat cija PUNA maloprodajna cena nije vise od 84,000. Znaci ne mozete uzeti 2 ista sata, gleda se puna mp cena, sto je za ovaj sat 98000 din tako da on ispada iz akcije kao i svi cija puna mp cena prelazi 84000 din. Znaci ako gledate na sajtu gledajte one precrtane cene. Eto nadam se da sam malo razjasnio jer sam danas bio do delte i bzvz iscimao i sebe i ivana, kome se izvinjavam jos jednom ovim putem ali jbg ni oj ni ja nismo znali a hteo sam isti sat da kupim.
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
-
Novi član
- Reputacioni uticaj
- 0
Ma opusteno somi92, jbg zao mi je sto nisi mogao da uzmes taj koji si zeleo...
-
Član
- Reputacioni uticaj
- 13
Pa.somi u prethodnih 6 postova je bilo objasnjeno kako funkcionise, bas bzvz sto ste se iscimali
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi