Porucen plavi Aqua Terra 38mm

Usao sam u proces kupovine sa predumisljajem da ne kupim plavi sat jer imam PADI-ja, ali sudbina je tako htela. Naumio sam da uzmem nesto monohromatsko, eventualno sa nekim detaljcicem u boji, kao sto je bila plava kazaljka na GS-u, ali lepo kazu - pravi planove da ti se bog smeje

Ako slusam srce, uzivo mi se plavi najvise dopao, pored zelenog, a za zelenog imam rezerve u vezi velicine...u principu skroz moze da prodje kao sportski sat ali nije bas idealno u meri u kojoj mi 38mica idealno stoji. I kod plavog i kod zelenog su odlicno odabrane nijanse, za razliku od 2022 modela sa onim zemljanim bojama od kojih mi je samo crvena okej. Plava je tamna i diskretna, na trenutke vuce na crno, a zasija kad je pogodi svetlo kako treba. Odlicno balansira izmedju umerenog i luksuznog. Istog dana sam probao i nove Tag Carreara 39 u svim bojama i njihova plava je primer plave kakva mi se ne svidja uopste - prenapucana i previse izrazen sunburst koji tresti sve vreme (ispod je slika sa neta koja ilustruje to na sta mislim).

Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	316821860_10159123578838316_5378003920923573177_n.jpg
Viđeno:	89
Veličina:	325,4 KB
ID:	156893

Sto se tice dvojbe izmedju belog i plavog...belog sam probao na croc sivom kaisu i sveukupno mi je bilo bledunjavo, bez karaktera. Pod nekim uglovima izgleda jako lepo, ali pod nekim izgleda nekako ispravno i bez veze. Na narukvici je donekle bolje ali nisam hteo da rizikujem jos jednom oko necega oko cega nisam siguran da mi se svidja.

Sada samo treba docekati Omegicu, nadam se da bude tu otprilike za nase praznike.