Hvala svima!
Provericu ga svakako. Nezgodno je bez papira. Ali, kad ga casovnicar otvori, videce sta se "desava" unutra
Malo je zamucen logo mozda, ali je do fotke..na brzaka sam fotkao..Inace, sat izgleda lepo.. Mada ne bih uzeo nesto sto je od "pre Hrista"..
U svakom slucaju, hvala.. Nadam se da cu uspeti nesto![]()
Javi sta je bilo. Rekao bih ipak da je original, ali sam siguran da je stariji od 2000-e godine.
Evo, drugari, da se javim. Kupio sam sat!
Bio sam kod majstora Bojovica sa sve satom. Otvorio ga je, isproveravao. Kaze da je u odlucnom stanju. Servis mogu da radim za 2,3 godine, tako da sam miran. Ostaje mi da ispoliram staklo, koje ima par ogrebotina i kupim neku narukvicu koja ce super da mu cucne.
Ne zna se koliko je sat star, ali je u super stanju i nadam se da ce da me lepo sluzi!
Hvala svima na informacijama! Pozdravljam Vas!![]()
Cestitam na nabavci Vlado!
Kada ga sredis i nabavis mu odgovarajucu narukvicu, obavezno stavi fotografije!
Čestitam! Drago mi je da se na kraju ispostavilo da je sat sasvim OK.
Kada ga budeš servisirao (staklo polirao) postavi tvoje slike sata u temi Moj sat pre i posle servisa. To je uglavnom zanimljivo videti, kako je nešto izgledalo pre, a kako posle sređivanja.
Pozz!
Hvala
U sustini, nema potrebe za nekim 'velikim' sredjivanjem. Sat je skoro pa nov.. Samo to staklo treba da ispoliram, i da uzmem neki kais koji ce mi se vise svidjati, posto trenutno imam crnu koznu, koja je nosena neko vreme, pa da uzmem novu i imam osecaj kao da je sat kupljen u radnji)
Okacicu fotke svakako i hvala jos jednom)
Pozz
Kakvo je staklo na njemu?
Ako je safirno, nema nista od poliranja.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Mislim da jeste. Ali isto tako mi se cini da moze da se skine taj prvi sloj, pa ds bude kao novo. Ako ne, majstor Bojovic mi je spomenuo zamenu.. Ali, ne znam jos nista dok ne odem kod njega konkretno za to...
Imate vi neke info?
Bookmarks sajtovi