Pa onda HQ, odilcan sat. Svakako bolji od Bulove. Ne znam jesi vidio mozda ovu Certinu horademoda.com CERTINA DS ACTION AUTO C013.407.11.051.00
Pa onda HQ, odilcan sat. Svakako bolji od Bulove. Ne znam jesi vidio mozda ovu Certinu horademoda.com CERTINA DS ACTION AUTO C013.407.11.051.00
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
ovaj HQ je kvarcni, ORIS je automatski, dok je automatski HQ iste cene kao i ORIS, mislim da je ORIS bolji sat, oba sam video i drzao u ruci
E jesam , i zapala mi je za oko, ali nakon otkrica ovog Longines-a, pre bih uzeo Longines. Najvise bi mi odgovaralo da sat narucim u US, jer imam koga da mi naruci , plati , donese pa ja ovde da prebijem.
Verovatno, ali ORIS krece od $1,200 + koliko sam video, tesko bih se protegao dotle.![]()
Poslednja ispravka: RUS (4.4.2014. u 17:09)
Takodje sam imao prilike da drzim u ruci i probam i Oris Aquis i Longines HC, i nema nikakve sumnje da je Oris bolji sat, ali nisam bas siguran da moze da se nadje za 800$, mislim da je jedno 200-250e skuplji.
Uzmi taj Longines i neces pogresiti, odlican je sat.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pogledacu jos malo , pa odluciti, ali favorit je HC trenutno.
Moderator, izvinjavam se na double-postu.
Hvala vam svima na savetima i strpljenju!
nije ORIS 1200+, ORIS Aquis krece od 1000, a za 1050 dolara vec mozes da biras desetak modela Aquis
imas i Fortis kod nas, isto dobar sat
Bookmarks sajtovi