19Likes
-
Re: Mehanizni u FORTIS satovima
Sto se tice drugih modela satova do 1000e imas temu Predlozi za kupovinu sata do 1000 EUR pa pogledaj ima li nesto da ti se dopada.
EDIT: Ja bih u tom cjenovnom rangu uzeo vjerovatno Sinn U1
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (12.5.2013. u 13:25)
-
ali taj predlog Vladana je od pre cetiri godine, svakako po meni Sinn ali se vise ne uklapa u taj cenovni interval, meni se jako puno svidja Fortis B-42 Marinemaster, samo ako je sa belom podlogom vrlo brzo ce iluminacija oslabiti i onda nece svetleti nocu kao pre, dobra je opcija Stowa Prodiver, zatim Longines Hydroconquest 2013 ili Longines Conquest 2013 ili Louis Erard La Carree
Poslednja ispravka: Милан Милановић (12.5.2013. u 13:44)
-
-
Taj Sinn mi se odavno svidja ali priznajem nisam nesto u zadnje pratio cijene tog modela, sad me posjeti Vladanom post, znaci ne moze vise da se uzme nov za 1000-1100e
-
-
E pa to je i meni problem ne mogu da nadjem cjenovnik, da i ja sam sad vidio na Chrono24 da je oko 1500e]
EDIT: I da ovaj Fortis iz prvog posta je jako lijep sat i vjerovatno kvalitetan, ali cijena je malo jaca nego sto bi trebalo da je, ja ne bih dao preko 1000e za sat sa ETA 2836 mehanizmom i to elabore. Meni licno je malo precijenjen taj model a i vecina Fortis modela.
Poslednja ispravka: Dragojlovic Darko (12.5.2013. u 14:09)
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 21
Fortis satovi su lepi satovi verujem i da su i vise nego kvalitetni, ali mislim da ne opravdavaju cene, posebno sto su u zadnjih nekoliko godina poskupeli generalno njihovi modeli.
Umesto B-42 PILOT PROFESSIONAL ja bi se opredelio za Damask ima isti mehanizam, mnogov vise rusnog rada vrhunsko kuciste, da kazemo vise je neubucajen od Fortisa a suo sam da je i bolja saradnja sa kupsima kasneije nego kod Fortisa.
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 29
Da li je uslov da uzmes sat u Srbiji ili preko interneta?Ja bih se odlucio za kupovinu kod nas jer ipak 1000 evra nije mala cifra,a da predhodno ne probas i ne vidis sat,moj izbor u tom cenovnom rangu bi bio Longines Hydroconquest.
-
Stariji član
- Reputacioni uticaj
- 20
Elabore, ja sam im ranije slao mail sa istim pitanjem i to je bio odgovor...
Slažem se za Longines koji može da se uzem za oko 700 eura i za taj novac definitvno pruža možda i najbolji odnos cena kvalitet...
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi