To je verovatno jedina prednost koju taj mehanizam ima u odnosu na 7750A i Swatch proizvodi ono sto je rentabilno, nema kod njih emocija i solidarnosti.
To je verovatno jedina prednost koju taj mehanizam ima u odnosu na 7750A i Swatch proizvodi ono sto je rentabilno, nema kod njih emocija i solidarnosti.
^ mala prednost......, jos kad se zna da je L5100 bio pretezno u "tool" ili "military" satovima kojima je stoperica neophodna, onda ova "mala" prednost postaje malko veca
Mislim da je prestanak proizvodnje pre vezan za skupe troskove istog, zvanicno saopstenje Swatch-a je da nedostaju stari alati za izradu delova, a narucivanje i pravljenje novih bi znatno povecalo cenu gotovog mehanizma.
Na to jos dodaju i ograniceno trziste profesionalnih satova.
Ma pokrenuce oni opet proizvodnju, kad - tad...![]()
Ma razumem ja vas ljubitelje Lemania. Ali ipak je 7750 daleko napredniji, a sigurno i mnogo robusniji mehanizam od Lemanije.![]()
Tesko.....
Napredniji, mozda za nijansu ali diskutabilno.
Robusniji nikako
Lepsi, verovatno![]()
Pa nemoj da trazis pristrasan,pokusaj da nadjes realan test :p
Salim se naravno,to sto ja naginjem ka 7750 nema nikakve veze ali u svakom slucaju ces biti zadovoljan ovim mehanizmom i uvek ces znati da imas sat na ruci,narocito kad je na izmahu snage.
Bookmarks sajtovi