Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 19
Like Tree32Likes

tema: Kvarcni satovi i izvlačenje krunice

Hybrid View

Član
    Član od
    9.6.2010.
    Lajkovi
    176
    Reputacioni uticaj
    16

Određen forumom Re: Kvarcni satovi i izvlačenje krunice

A koga sam trebao da ubijem za ovaj sat?...ne bi se zalio a spavao bi mirno....salim se,kakva je to nagradna igra bila i kako se ucestvuje(unapred se izvinjavam ako sam MORAO da znam za nagradnu igu)?

Pozdrav!!!

P.S. Ja sam u BPM-u kupio Festinu sa nekom plastikom na krunici...doduse,bilo je to pre 5 godina...
    Poslednja ispravka: tvrtko (8.1.2013. u 0:03)
    PedjaSD likes this.

Član Avatar korisnika PedjaSD
    Član od
    10.11.2011.
    Lajkovi
    1260
    Reputacioni uticaj
    28

Ja sam u to vreme obezbeđivao internet protok za kruz industriju, Princess Cruises je bio u pitanju. Izvlačili su sve elitne članove, tj. sve one koji su sa tom kompanijom plovili više od 5 godina. I sad, pošto sam ja generalno jedan od ljudi koji daju ideje kako da se podigne revenue ( putem promocije, direktnog marketinga itd.), meni je i pala ideja da tom... stvoru ne damo taj sat već da ga damo izvesnom gospodinu Gudvinu koji je mom departmentu ostavio 10k $ a fine jewelry i watches dept.-u ostavio 65k $, pri čemu mu je poslednja kupovina bila TH Carrera Day Date Calibre 16 (na koju sam ga ja indirektno nagovorio jer je stvarno ne sat, nego SATINA), i koji je povrh svega mnogo dobar čovek i veliki šaljivdžija. Međutim, ovaj kolega koji je menadžer shop-a se uplašio da mrgud nešto ne posumnja a svi znamo kakvi su Ameri da odmah tu padaju tužbe, i na kraju je tako odlučeno... njegova odluka, međutim odmah sam video da taj.. stvor ne ceni satove, a bogme ni bilo koga, i niko i ništa mu nije dovoljno dobro.

Član Avatar korisnika sofronije
    Član od
    22.12.2011.
    Lajkovi
    625
    Reputacioni uticaj
    63

auh, sto se iznervirah..... ma trebali ste mu reci da vrati sat inace isprobate vurunu njim (kao u maratoncima) pa sta kosta, kosta. smrad jedan
    tvrtko and PedjaSD like this.

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •