Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 42
Like Tree59Likes

tema: 3133 Hronograf - osobina ili problem?

Hybrid View

Stariji član
    Član od
    21.2.2010.
    Lajkovi
    5623
    Reputacioni uticaj
    103

Određen forumom Re: 3133 Hronograf - osobina ili problem?

Ja imam Aviatora sa istim mehanizmom I mogu reci da je odlican sat kad je u pitanju zavrsna obrada stvarno je u datalje obradjeno sve kako treba, skoro isto ako kod svajcaraca ili japanaca ali radi se o satu koji je novog datuma a slazem se da oni poljoti stari ukljucujuci I strele strumanski I neke druge koji su proizvedeni pre 15- 20 godina njima zavrsna obrda nije jaca strana zavrsna obrada je gruba I nije konkuretna sa satovima koji su ono vreme proizvodili svajcarci I japanci !

Istaknuti član Avatar korisnika marko14
    Član od
    21.3.2009.
    Lajkovi
    8022
    Reputacioni uticaj
    29

Kada sam procitao prvi post,uzeo sam sat u ruke i probao,isto se desava i kod mene,sve u svemu uzivanje je posedovati sat sa ovim mehanizom.

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Ima i na ovom a i na stranim forumima navednih problema sa mehanizmima daleko skupljih satova , nema potrebe da ih ja nabrajam, pritom to nije ni suština . Suština je u dve stvari, kvare se i skuplji ( a i jeftiniji ) satovi i što je još bitnije časovničar koji nije u stanju iz tri pokušaja popraviti 3133 mehanizam a pritom je čak zadužen i za servis satova u garanciji , ne zaslužuje zvanje časovničara. Postoje vrsni časovničari u Srbiji koji mogu rešiti bilo koji problem sa pomenutim mehanizmom, kada već to ovlašteni u Nemačkoj ne mogu.

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Da ne rasplinjujem temu , samo ću citirati samog sebe :
    Citat skydrummer kaže: Pregled poruke
    Ima i na ovom a i na stranim forumima navednih problema sa mehanizmima daleko skupljih satova , nema potrebe da ih ja nabrajam, pritom to nije ni suština . Suština je u dve stvari, kvare se i skuplji ( a i jeftiniji ) satovi i što je još bitnije časovničar koji nije u stanju iz tri pokušaja popraviti 3133 mehanizam a pritom je čak zadužen i za servis satova u garanciji , ne zaslužuje zvanje časovničara. Postoje vrsni časovničari u Srbiji koji mogu rešiti bilo koji problem sa pomenutim mehanizmom, kada već to ovlašteni u Nemačkoj ne mogu.

Banned
    Član od
    26.1.2011.
    Lajkovi
    2316
    Reputacioni uticaj
    0

mozda ti nemacki majstori jednostavno ne zele da poprave, desava se i to, ostavite im sat, a oni ga ni ne pogledaju, cinjenica je da je korisnicka usluga mikroproizvodjaca na nezavidno niskom nivou.....

mehanika je to, egzaktna stvar, ne bi trebalo da zbunjuje majstore

Istaknuti član Avatar korisnika backarelli
    Član od
    27.11.2011.
    Lajkovi
    10895
    Blogovi
    1
    Reputacioni uticaj
    138

...hehH , uvek sam bio nešto ne poverljiv u jurijev pogon (pisao sam ranije o tome). Reče vam ja, Volmax-ova Strela nije bez veze 700 i kusur zelembaća. Bar što se mene tiče, mak-time , volmax i to je to, što se tiče skupljih modela. Ovo nije prvi post gde se ljudi žale na "malu" Strelu . No dobro, ne mora to ništa da znači.

Već, osuditi 3133 zarad jednog komada i par loših majstora je u najmanju ruku neozbiljno. Takodje, nema ni potrebe sada pričati o klasnom mestu 3133 u svetu horologije, sve je već odaaavno rečeno...
    Victorinox - real steel with mechanical soul

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •