Pa ne znam ni sam, volim da se upoznam sa tim sto imam, pa sam tako i sat zagledao, divio se, cackao ga. Mada, bice da je presudna bila profesionalna deformacija i inzenjersko razmisljanje, pa kad sam video kako minutara menja poziciju, odmah mi je palo na pamet " a sta kad bi ga sad zaustavili?!"'Bem li ga, valjda mi mozak tako radi...
A svestan sam ja da je to rus i da je neki bug sastavni deo paketa :-) Zbog toga se nisam mnogo ni potresao, pogotovo sad kad znam da moj slucaj nije jedini.
I stvarno dobro sto je Vladan predlozio da se proba to i na ostalim mehanicima, bas da se uporedi.
@sky Uzivam, itekako, prelep je! Pogotovo kad mi je to i lepsa polovina par puta naglasila
off:
Ili da otvaram novu temu?
Moze li neko od vlasnika 3133 da kaze nesto o navijanju? Meni u mini-uputsvu koje sam dobio pise da je navijanje bidirekciono, ali se cuje drugacije kliktanje kad okrecem krunicu u clockwise i counter-clockwise smeru. Na wus-u uglavnom pisu da navijanje treba da budem u clockwise smeru i sve dok ne postane prilicno tesko, skoro da krunica blokira, a ja se malo plasim bas toliko da okrecem. Uglavnom, navijao sam u smeru kazaljke na satu dok nije postalo osetljivo teze i krunica se pocela vracati po pola kruga u nazad. Medjutim, sa takvim navijanjem mi je radio oko 24h, a znam da bi morao duze. Zbog toga pa bi bilo korisno da neko kaze kako to radi. Meni je ovo prvi mehanicki sat, pa su mi jos uvek grubi prsti![]()
Registracija
Help

59Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
'Bem li ga, valjda mi mozak tako radi...

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi