Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 15

Hybrid View

Mlađi član Avatar korisnika Dulan_88
    Član od
    2.10.2010.
    Lajkovi
    189
    Reputacioni uticaj
    16

Određen forumom Re: Pomoc oko preklopne snale za Seiko Stargate

Ima Joppa-a 4 komada ali sam ja malo uvrnut pa necu da ih koristim iz razloga jer bih time uvlacio narukvicu u snalu koja je i onako da kazem punacka i neudobno mi je.Zato kada bih nasao,a nasao sam na Chronograph.com-u,snalu poput ove bez diver produzetka,tacno bi jedan link zavrsio posao da bude po mojoj volji i pre svega udobno.Nasao sam ovu
    .Pomoc oko preklopne snale za Seiko Stargate-seiko-20mm-clasp.jpg Ima takodje 4 mikro adjustera,20 mm i svega 32 dolara sa shiping-om.Poslao sam im poruku sa pitanjem da li salju za Srbistan,ako odgovore negativno,kupice drug koji radi u Americi pa ce doneti za Uskrs...

Mlađi član Avatar korisnika Dulan_88
    Član od
    2.10.2010.
    Lajkovi
    189
    Reputacioni uticaj
    16

Zahvaljujem se svim clanovima koji su pomogli u resavanju problema.Umesto gore pomenute snale sa Ebay-a narucena je narukvica sa snalom kakvu sam zeleo,od 20 mm i sa dve rupice za mikro podesavanje.Sada ostaje jos samo da sacekam posiljku,montiram i prosetam Stargate po carsiji... Ovako izgleda pomenuta narukvica sa snalom...

Pomoc oko preklopne snale za Seiko Stargate-%24_57.jpgPomoc oko preklopne snale za Seiko Stargate-%24_56.jpg

Stariji član Avatar korisnika tiha
    Član od
    17.7.2011.
    Lajkovi
    2628
    Reputacioni uticaj
    134

Znas li za koji model je ova narukvica? Leptirovi su neobicni pa me interesuje kakvo je kuciste.

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •