Da li neko zna gde se u Srbiji moze kupiti kutija za navijanje dva ili vise automatska sata? Doslo vreme da i satovima nadjem kucicu.
Da li neko zna gde se u Srbiji moze kupiti kutija za navijanje dva ili vise automatska sata? Doslo vreme da i satovima nadjem kucicu.
Ja sam video u Fossil radnjama neku ali samo za jedan sat. Za vise nisam uspeo da nadjem tako da sam na kraju porucio sa neta.
ako nije tajna da nam kazes koliko te je izaslo sve ukopno?
next year at this time I'll be a millionaire
Nije jos stigla - cena kutije (navijaca) je 100 $ plus 40 $ za postarinu. Koliko ce da lupe carine i PDV-a ne znam.
To je ok cena, mozes li nesto detaljnije da nam kazes: Za koliko je satova, ko je proizvodjac, i eventualno fotografiju ili link? Pozdrav
Proizvodjac je Diplomat (nikad cuo za njih, verovatno Made in China). Evo par slika sa neto posto jos cekam da stigne...
Kupio sam je ovde, mada je malo poskupela u medjuvremenu: New High Quality Diplomat Dual Automatic 2 Watch Winder Box $175 value | eBay
PA da osvežim temu sooryJel kupovao neko u zadnje vreme, link možda neko?
![]()
![]()
Sent from my G3221 using Tapatalk
Na kraju se snašao I kupim korišćen Bon Mercato model GFP051T-0315 nov koliko sam uspeo da nadjem 430 EU košta uzeo ga za 175. E sad da li mi je potreban pa mislim da jeste pošto 3-4 sata manje više rotiram koristim za sadPa u tom slučaju ja mislim ae korisno. A i zarazio sam se ovim "sportom" :-)
Ja sam moj navijač prestao da koristim. Imam 4 automatika i shvatio sam da mi je bolje da satove pustim da miruju.
Sat uzmem i nosim 10 dana, u tom periodu drugi miruju i samim tim dolazi manje do habanja. I umjesto da ih sva 4 nosim na servis svakih 5 godina ovako može razdoblje između servisa biti duže. Možda griješim ali vodio sam se logikom.
Znaci jedan sat nosis 10 Dana, 3 sata ti miruju 10 Dana. Kažeš da je bolje ako miruju. OK I to je jedna logika, verujemZnači pitanje je samo šta je bolje ako je u pokretu ili u mirovanju. Vidim da su podeljiva mišljenja I iskustva. Neko je za neko protiv. Ja se školujem još
![]()
Bookmarks sajtovi