pugo svaka cast,odlicno odlican izbor za panarai,odlicna podloga za ovaj snimak (oficirska tasna JNA)
pugo svaka cast,odlicno odlican izbor za panarai,odlicna podloga za ovaj snimak (oficirska tasna JNA)
Pugo odlicno izgledaju narukvice. Cak imas i brendirane. Jel radis po narudzbi, i koliko ti treba da napravis?
Pozdrav
Hvala, biće još toga.
Evo, potrudio sam se ,kao amater za fotografiju, da malo bolje prikazem neke od kaiševa.Pošto radim samo po narudzbini, kaiševi na fotografijama su "pozajmljeni" od kupca. Što se cene tiče ona u mnogome zavisi od zahteva naručioca, odnosno u pitanju je vrsta koze od koje se kaiševi rede, šnale (kojih inače kod nas nema već ih naručujem van srbije), i drugih detalja. Zbog svega ovoga najbolje bi bilo da me zainteresovani za kaiševe kontaktiraju preko maila: pugo@gmail.com.
Izvinjavam se zbog dupliranih fotki. hvala na razumevanju, i dobronamernim primedbama.
Kaisevi su odlicni...Ne zaostaju mnogo za HIRSCH LIBERTY kaisevima rucne izrade.Puno uspjeha u daljem radu!![]()
Poštovani Marko (Morse),
drago mi je da si zadovoljan kaišem. Tvojim strpljenjem i mojim radom, zajedno smo uspeli.
Pozdrav
Pugo
Ovom prilikom želim da se izvinim posetiocima ovog foruma, koji su pokušali da me kontaktiraju, a nisu uspeli, iz vrlo jednostavnog razloga, postavio sam greškom staru - nevažeću adresu.VAŽEĆA adresa je: pugojko@gmail.com
Pojedincima je kontakt uspeo jer su VAŽEĆU adresu pronašli na Youtube.
Pugo
Bookmarks sajtovi