Ma citam, ali pobogu, Pijaze je u pitanju ...da imam para za njega vise bi mi bilo bitno sto su ga, eto, napravili da bude ultratanak jer to pokazuje da su carevi u svom poslu, nego da li cu da ga popravljam![]()
Razumem ja tebe, vrlo dobro i slazem se sa tim sto kazes, generalno, ali u toj tamo gornjoj ligi - pravila su drugacija.
Mozda velicina ima veze sa tim da treba spakovati komplikacije na odredjeni prostor - mada ne verujem, ipak je moda u pitanju. Evo gledam sad, cak i ovi Pijazeovi bez nekih dzidza-bidza imaju dijametar 45mm..
Svi ti veliki u ponudi imaju majusne i tanusne satove za nosenje uz odelo (Kalatrava, Saksonija, bla,bla, bla...), vecina ima sportske satove (tipa: Nautilus, Royal Oak), a imaju i ove ''poligone za ku**enje" vestinom, za koje ne znam za koje su prilike
Pazi ovo cudo! Ne sluzi nicemu, al sto izgledaaaaa....Turbijon je "kao" okacen na sekundaru i izgleda kao da nema nikakve veze sa mehanizmom. Ide u krug... **bote
![]()
Registracija
Help

19Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
Turbijon je "kao" okacen na sekundaru i izgleda kao da nema nikakve veze sa mehanizmom. Ide u krug... **bote 

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi