Sinn po specifikaciji ima mozda najkvalitetnija kucista i koliko se secam sinteticke dijamante umesto rubina u mehanizmima i neki gas u samom kucistu,kao i kvalitetnija ulja za podmazivanje mehanizma od vecine ostalih firmi, i neki tagimented steel koji se koristi za izradu podmornica,koji je par puta jaci od celika koji koriste ostali proizvodjaci satova.....Jedino sto se meni dizajn Sinn satova ne svidja,jer sat je onoliko dobar koliko se tebi svidja i koliko te verno sluzi,jeb.. sve specifikacije ako ti sat ne izmami osmeh svako jutro kada ga stavljas na ruku.I onako ce svakog od nas vecina IWC-a,ili Omega nadziveti,da ne pricam o AP-u,ili Pateku koji ce nadziveti i nase unuke,ili nove silicijumske Breguete ili Ulysse Nardine koji mogu da traju i 1000 god..Voleo bih da jednog dana kupim sat manje poznate firme tipa Louis Errard,Ball,Perrelet,Edox jer imaju satove jedinstvenog dizajna i vrhunskog kvaliteta po cenama slicnim ili manjim od jeftinijih Rolexa,Breitlinga,Omege,Iwc-a.A iskren da budem za 99,9 posto nas na forumu je bolje imati sat sa proverenim eta mehanizmom ili mehanizmom na bazi etinog koga vecina casovnicara moze da servisira,nego neku ekskluzivu koju ako se ne daj Boze pokvari moramo da saljemo u fabriku i platimo pola sata obicnu popravku.Naravno ako pare ne bi bile problem neki lepi Zenith sa ElPrimerom bi lepo cucnuo.
Registracija
Help

9Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

mada sam ja licno vise naklonjen IWC-u,jednostavno njihovi piloti su bez premca po meni. Jedino sto mi se kod Zenith-a ne svidja je to so mnooogo gubi na ceni a to nikako nije zgodno kada ti trebaju pare,dok takav problem sa FAMOZNIM Rolex-om i donekle IWC-om ne postoji.
Bookmarks sajtovi