Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 31
Like Tree9Likes

tema: Ball satovi

Hybrid View

Član
    Član od
    27.10.2008.
    Lajkovi
    179
    Reputacioni uticaj
    19

Određen forumom Re: Ball satovi

Sinn po specifikaciji ima mozda najkvalitetnija kucista i koliko se secam sinteticke dijamante umesto rubina u mehanizmima i neki gas u samom kucistu,kao i kvalitetnija ulja za podmazivanje mehanizma od vecine ostalih firmi, i neki tagimented steel koji se koristi za izradu podmornica,koji je par puta jaci od celika koji koriste ostali proizvodjaci satova.....Jedino sto se meni dizajn Sinn satova ne svidja,jer sat je onoliko dobar koliko se tebi svidja i koliko te verno sluzi,jeb.. sve specifikacije ako ti sat ne izmami osmeh svako jutro kada ga stavljas na ruku.I onako ce svakog od nas vecina IWC-a,ili Omega nadziveti,da ne pricam o AP-u,ili Pateku koji ce nadziveti i nase unuke,ili nove silicijumske Breguete ili Ulysse Nardine koji mogu da traju i 1000 god..Voleo bih da jednog dana kupim sat manje poznate firme tipa Louis Errard,Ball,Perrelet,Edox jer imaju satove jedinstvenog dizajna i vrhunskog kvaliteta po cenama slicnim ili manjim od jeftinijih Rolexa,Breitlinga,Omege,Iwc-a.A iskren da budem za 99,9 posto nas na forumu je bolje imati sat sa proverenim eta mehanizmom ili mehanizmom na bazi etinog koga vecina casovnicara moze da servisira,nego neku ekskluzivu koju ako se ne daj Boze pokvari moramo da saljemo u fabriku i platimo pola sata obicnu popravku.Naravno ako pare ne bi bile problem neki lepi Zenith sa ElPrimerom bi lepo cucnuo.

Časovničar Avatar korisnika watchmag01
    Član od
    7.8.2008.
    Lajkovi
    750
    Reputacioni uticaj
    49

ivan seawolf ti ima jedan a možeš ga pogledat u ronilačkim satovima i njegove prekrasne slike
    CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
    MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE

Stariji član Avatar korisnika Marko 5
    Član od
    5.2.2010.
    Lajkovi
    587
    Reputacioni uticaj
    21

Ih pa sigurno neko voli i Timex! Secam se da sam pocetkom 90-ih,tacnije 92 u Torontu zanemeo kada sam video njihovu radju
    Tada sam cini mi se nosio casio ili tako nesto,bio je cudo tehnologije,gomila dugmica,gasis TV sa njim,pojacavas menjas kanale ma idi...
    Elem Zenith je ma sta reci osim mada sam ja licno vise naklonjen IWC-u,jednostavno njihovi piloti su bez premca po meni. Jedino sto mi se kod Zenith-a ne svidja je to so mnooogo gubi na ceni a to nikako nije zgodno kada ti trebaju pare,dok takav problem sa FAMOZNIM Rolex-om i donekle IWC-om ne postoji.
    Pozdrav a za zakuvavanje sam se salio naravno.

Slične teme

1. Ball Engineer Master II Diver GMT
    By Vladan Stevanovic in forum Swiss-Made high-end satovi
    Odgovora: 5
    Poslednja poruka: 8.12.2010., 2:10
  2. Ball Hydrocarbon Trieste LE
    By ivan_seawolf in forum Ronilački satovi
    Odgovora: 6
    Poslednja poruka: 4.9.2010., 7:35
  3. Ball Watches company
    By dragon in forum Download sekcija
    Odgovora: 0