Prikaz rezultata 1 do 2 od ukupno 2
  1. #1
    Novi član
    Član od
    30.1.2018.
    Lokacija
    Nikšić
    Poruke
    1
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    0

    Određen forumom TIMEX Expedition

    Poštovani,

    Novi sam na forumu, juče sam proveo vrijeme čitajući forum i mogu Vam reći da sam iznenađen koliko ima informacija. Zbunjen sam brojem proizvođača kojih ima veliki broj tako je jako teško biti u toku, ovo je sa moje tačke gledišta.
    Ovako, treba mi pomoć. Prije 8 god. dobijem na poklon Timex Expedition od moje djevojke sada moje cijenjene supruge i nakon nekoliko dana njemu jednostavno ipadne kurnica-ključ za podešavanje datuma i kazaljki. Reklamiram sat, međutim reklamacije ne bude priznata uz komentar da je u pitanju mehanički oštećenje i da ključ ne može tek tako da ispadne. Mada, još uvijek mi je u ušima zvuk-kvrc koji sam čuo kada sam kupio sat i kada mi je prodavac makao neku zaštitnu plastiku oko ključa da bih ga stavio na ruku, ali ajde sad.
    Dogovrimo se da popravi sat i da ja platim dodatno. Dobijem sat sa ključem koji nije orginalan, i koji nije mogao više da pali pozadinsko indigo osvetljenje uz komentar, maaa ajde šta će ti to?!. Sat je radio do prve zamjene baterije, podešavanje sata ide teško, nešto preskače unutra i kada dođe u fazu da promijeni datum kazaljka se zaustavi.
    Posle toga sat nikada nije radio kako treba, skoro sam ga našao u fioci i imam želju da ga popravim. Može li pomoć i savjet, UNAPRIJED ZAHVALAN!!!

    Expedition® Rugged Field Metal | Global Timex

  2. #2
    Stariji član Avatar korisnika BucaJr.
    Član od
    9.8.2011.
    Lokacija
    New Now
    Poruke
    609
    Lajkovi
    4381
    Reputacioni uticaj
    16

    Određen forumom

    Vrlo teško.
    Vrvtn da bi neko i mogao, ali treba da ima odg. delove, volju i vreme da to sve sredi a onda će cena popravke da bude visoka toliko da tebi ne može nikako da odgovara...

    Ja sam sa nekoliko Timexa imao taj isti problem i to je to. Jednostavno rok trajanja njegovh sklopova je toliki.

    A to što je rekao za svetlo, tačno bi ga istog trenutka odvalio po gubici Pa meni je Timex samo zbog toga interesantan i potreban. A iz iskustva kažem da ni jednom nisu uspeli da mi poprave svetlo kad je prestalo da radi.



    Stavi ga u neku vitrinu na 10:10:32 i uživaj u njemu kao potsetniku i poklonu. Ne moraš ga koristiti za merenje vremena da ti bude drag
    Poslednja ispravka: VLADAN P (7.2.2018. u 15:07)

Bookmarks sajtovi

Vaš status

  • Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •