Palo mi je na pamet još jedno rešenje: na internetu se lako mogu naći prodavci ovih satova kod nas, pa pretpostavljam da imaju servis, ili da se eventualno može kupiti isti model. Da je sat kupljen kod nas, bilo bi lakše, jer čak i kada nemaju delove mogu da daju novi sat ili da vrate novac, ali ne znam da li je moguće naći deo, što treba da odgovori servis. čak i ukoliko ga je moguće naručiti, ne znam da li će se popravka finansijski isplatiti.
Ukoliko satu baš nema spasa, takođe preporučujem Casio.
Da dodam i nešto u vezi sa vlasništvom nad Q&Q. Iako je u pitanju formalno japanska firma koja pripada Citizenu, ni najmanje nije čudno što je ovaj proizvođač rešio da je preuzme. Razlog je jednostavan - novac. U današnjoj industriji ima mnogo takvih slučajeva, pa je tako Swatch grupa (prva asociajcija su jeftini plastikaneri) otkupila mnogo ozbiljnije brendove,Volvo je u kineskom vlasništvu, dok su engleski Jaguar i Land Rover sada jedna firma, a vlasnik im je indijski koncern Tata Motors. Pojava da više brendova različigtog kvaliteta imaju jednog vlasnika nije ništa čudno, jer se industrija na svetskom nivou ukrupnjava.
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi