Ovo prepakivanje bi mozda trebalo nekako nazvati ali nemam ideju jer sam ih potrosio osmisljavajuci ovu transplantaciju.
Dakle, gotovo nova Pobeda se nesto nije uklapala u vizuelni dozivljaj, sem cifera naravno, pa se tu moralo nesto uraditi.
Devojacko kuciste i neubedljive kazaljke su morale biti odstranjene a neocekivani visak slobodnog vremena je opredelio za prvi samostalni rad nikakvog casovnicara u kucnoj varijanti. Donor kucista je kadavericni seiko 5 a dok je bio na stolu uzete mu i kazaljke. Pobedina masina ZIM 2602 je dosledno otrpela sva maltretiranja a ono sto ja nisam otrpeo je trece ispedanje sekundare. Kada je to cudo po treci put iskocilo i palo na itison, odustao sam od potrage jer mi i ona dva prethodna puta bilo previse. Moralo se to sklopiti da se vidi ucinak pa je sve dobilo ovakvu formu.
Cifer je namerno ostavljen "zakocacen" jer bi busenje nove rupe za osovinu i krunicu ruiniralo kuciste a nisam zeleo lepiti cifer za masinu. Na ruci se skoro i ne uocava zboj jasno naznacenih brojeva. Normalno da je ta rupica prilicno nervirala, smisljalo se malo pa opet operacija ali ovaj put bez anestezije jer se "majstor" malo uvezbao
To osmisljavanje ispade ovako. Dodade se i komandirski stil ne sve one kombinacije pre toga pa smo sada tu gde jesmo. Dakle, rusko-japanska kombinacija u srpskoj varijanti. Sta god ko pomislio o ovome, moram reci da mi ovaj sahatic nesto drag valjda zbog prvog samostalnog "umeca". U svakom slucaju nemojte me uzimati za ozbiljno, eto sta covek uradi kada napravi visak slobodnog vremena
![]()
Registracija
Help

4Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi