Citat Toma kaže: Pregled poruke
Mislim da je 380 eura ipak dobra cena za taj sat mozda moze negde da se nadje za 350 eura.
A do 300 eura jedino mozes da kupis polovan,ipak ovaj model nije toliko skup npr. tissot visodate u Beogradu je 60000 dinara.

Pozdrav Tomislav
Uu..znači cijena je ok.Mislio sam da je jeftiniji
Hvala na informaciji.

Citat vlajo kaže: Pregled poruke
Lep sat, vodi računa da u potrazi za što nižom cenom ne kupiš repliku tog sata, pošto ih ima i to baš tog konkretnog modela. Što se tiče prodavaca Tissot satova u Srbiji mislim da je Identico najpouzdaniji, pa možeš da ih kontaktiraš da vidiš da li imaju konkretan model (važno je da znaš referenti broj modela, mislim da je T17.1.526.52), mislim da neće biti problema, postoje manje prodavnice kojima šalju taj program (ja mogu da ti pogledam u Čačku , prodavnica nabavlja od njih), pa ću ti sutra reći cenu, ako ima. Pozdrav.
Baš sam čitao jedan tutorial kako razlikovati ovaj model od njegove replike tako da ću prilikom kupovine dobro provjeriti sat.Iako se baš ne razumijem mislim da ne mogu toliko pogriješiti da uzmem repliku
Javi mi onda za cijenu u Čačku, čisto da uporedim sa ovom ovdje, ako je približna ovoj u pg da kupim ovdje.