How to spot a fake Tissot PRC-200
Tu možeš vidjet razlike pravog i fake Tissoa
Ujedno pravi sat si izabrao,doista lijep!
![]()
How to spot a fake Tissot PRC-200
Tu možeš vidjet razlike pravog i fake Tissoa
Ujedno pravi sat si izabrao,doista lijep!
![]()
Ma ja samo da kazem da opreza nikad dostaNe kazem da neces prepoznati kopiju ali za svaki slucaj
![]()
Prc 200 je dobar sat sa veoma dobrim mehanizmom ali za taj novac,u ovom trenutku,na trzistu polovnjaka,pa cak i na ovim pristorima,mozes da nadjes neku opaku zvijer. Nije da imam ista protiv ove kupovine,samo naglasavam. Ovaj mi je malo bezlican,nekako generican,ruku na srce.
E da, pogledao sam ti za sat, trenutno ga nemaju, imali su ga i uskoro će ga opet dobiti (bar tako kaže radnica, zna o kom modelu se radi), cena je oko 40000 rsd., tako da ti dođe isto kao i u Podgorici.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Jesi li razmisljao da ti kupi neko ko moze da uradi povrat poreza .u srb,cg,na aerodromu svakom u evropi imas tissot....sjajan sat inace ali nikada preko 300e ne bih dao.potraz i malo na forumu iskustva sa Jomashopa jedan clan iz CG nije platio nikakve dazbine a skoro je kupovao
Ali na jomashopu nema CG na spisku drzava u koje salju.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Tissot PRC 200 sam nosio 4 god. tokom srednje skole.
Imas moje preporuke za ovaj sat.
Pozdrav.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Nije baš ni toliko dobar, G10, al ajd...služiće.
Čekao sam da se Vlajo oglasi povodom cene u Čačku, pa da kažem i ja, da sam ga u Čačku pre kupovine onog Candina video za 32000. Bila je bela verzija brojcanika, a radnja ona na gredskom šetalištu, između Benetona i TFY radnje (ne pamtim imena radnji)
Mhm... ja sa G10 nisam imao losa iskustva i ne znam po cemu je to (za prosjecnog korisnika) gori od vise klase ETA kvarcova osim mozda u mogucnosti servisiranja sto je opet relativno rijetka potreba.
Batali se ideje da u CG narucujes nesto skuplje preko mreze,rizik je a i nocna je mora izaci na kraj sa carinom ako zaglavi
Bookmarks sajtovi