tu sam ga bas i spazio, u poklon ducanu
Ja sam kupio royal london. Placen 12000din. Izgleda odlicno ali....
Posle dva dana prvu put kada sam hteo da ga stavi i ponesem na posao on se jednostavno raspao. Otpalo mu je dugme za stopericu. Pozvao sam prodavnicu gde sam kupio i rekli su da donesem. Naravno po njima sam ja pokvario i polomio taster ali su mi prihvatili reklamaciju jer je to njihova politika kuce. Sve u svemu sat lepo izgleda a o kvalitetu necu ni da komentarisem. Sat je ince kupljen u POKLON DUCANU i vrlo su ljubazni i izlaze kupcu u susret, sve pohvale sto se toga tice.![]()
Naravno da si ga ti pokvario haha.
Zato ćes tvojdrugisat kupiti uz našu malu pomoć, ima da izabermo model kome ni čekić ne može ništa![]()
^Ja bih na ovo samo jos dodao pitanje, pored nemackih, zasto izbegavati jos i engleske proizvodjace. Takodje bi me zanimalo koji su to engleski proizvodjaci koje treba izbegavati, posto ja znam za nekoliko njihvovih proizvodjaca i svi su dosta dobri i prave dobre satove.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Moje subjektivno misljenje je da su svajcarci u proizvodnji satova kao i nemci u proizvodnji automobila. Ne kazem da nema kvalitetnih engleskih i nemackih satova (pogotovo o ovom STEINHEART-u nemam informacija, ako je suditi po ceni deluje kvalitetno), ali mislim da je u tom cenovnom rangu mogao pasti i neki svajcarac. Postoje i svajcarci kvalitetniji i manje kvalitetni, razlicitih cena. Kako vi MMario i RUS objasnjavate problem koji je izneo 'mojprvisat'? Kako to tako da se desi da posle 2 dana (ne)koriscenja samo od sebe odpadne to?? Jel moguce da je njemu zapao bas taj 1 problematicni od 1000 recimo?
Objasnjavam tako sto Royal London nema bas puno veze sa Engleskom, a nema ni sa Londonom. U pitanju je klasicni modni sat koji se pravi u Kini. To je to kad svi pitate zasto treba izbegavati modne satove i zasto svi u tom cenovnom rangu preporucuju Citizen, Seiko, Casio i slicno.
Ne kazem, moze se tako nesto desiti i mnogo skupljim satovima, ali se ne desava bas tako cesto.
Poslednja ispravka: RUS (16.1.2015. u 11:36)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi