Evo da se i ja ukljucim ovde u dobijanje pomoci za online kupovinu
Elem, vec nedelju dana pokusavam bezuspesno da pazarim Citizen...
Rezime je sledeci:
1. Amazon.com - odbija zahtev, ne salje robu u zatvore, pingvinima, u Srbiju i slicne visoko egzoticne destinacije;
2. Princeton Watches - odbija zahtev jer ne izvozi Citizena i jos pola asortimana van Amerike i tacka - tom prilikom narudzbina biva momentalno izbrisana iz evidencije i mejl otkacivanja izgleda surovo i deluje da su me pritom stavili na neku crnu listu, haha;
3. Jacob Time - kao sredstvo placanja za Srbiju nudi jedino PayPall i nista vise a kad se proba sa Google Checkoutom, onda Google Checkout kaze da ne isporucuju robu na navedenu adresu - znaci otpada i ovo;
4. Kenmar Watches - nije uspeo da verifikuje adresu, verovatno onu za koju je vezana AMEX Blue kreditna kartica Banke Inteza koja je medjunarodno vazeca a adresa ispravno otkucana (inace, naveo sam razlicite billing i shipping adrese, ali racunam da to nije problem jer kazu da je pozeljno da budu iste, ali ne i neophodno jer ce svejedno vrsiti proveru);
Da li ponovo da probam sa Kenmarom? I da li je ova kartica uopste proverljiva? Ili da batalim sve i odem u Miskovicev Grad i bacim x% vise na Citizen Calibre 8700 sat ako ga uopste imaju (racunao sam da bi me sa svim haracima ovakav sat kostao oko 30 - 35 hiljada dinara, a kod nas pretpostavljam da je bar 50.000 koliko kosta onaj SkyHawk)?
Registracija
Help

236Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi