Sve sto je preko 50€ podleze carini od 10% i pdv-u na to od 20%. Znaci dodajes 30% na cenu otprilike. Da si placao shipping i to bi uslo u carinu, a ovako, bice bez toga.
Sve sto je preko 50€ podleze carini od 10% i pdv-u na to od 20%. Znaci dodajes 30% na cenu otprilike. Da si placao shipping i to bi uslo u carinu, a ovako, bice bez toga.
Casio AW80-1AW | Seiko SNKS09K1 | Casio W800-H | Seiko SPC131P1
| Orient Ray II | Citizen BM7390-14E | Citizen NJ0100-11E | Casio MTP-1381L-7AVDF |
Drugar porucivao na slican nacin Christopher Ward-a.
Ti placas taj deo svakako, ako treba da se carini. Posiljilac samo placa transport, sve oko uvoznih dazbina je na tebi...osim ako ne salju sa pre-paid porezom i carinom, ali mislim da to nije ovde slucaj.
To je ono najgore, prodje ceo svet za par dana i onda se duze zadrzi ovde kod nas. Vec sam jednom negde pisao, ako nemaju resursa da carine u nekom normalnom roku,neka puste paket onako kako jeste. Na vecini paketa pise da je cena ispod 50€ ali mora da se puni budžet po svaku cenu, pa makar mi čekali koliko god njima odgovara.
Sent from my TA-1052 using Tapatalk
Mislim da se pdv uvek plaća, a carina samo ako je preko 50. Ili obrnuto. Jedna od ove dve stvari bi trebala uvek da se plati. Na kraju se svede koji ti se carinik zalomio.
Ja sam iskusio sve kombinacije - bez dažbina, samo pdv, pdv i carina.
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Pdv uvek.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ljudi pozdrav,
Interesuje me šta mislite o ovom prodavcu na KP- u?
https://satovibeograd.kpizlog.rs/ind...ta%5Bpage%5D=2
Vidim da su mu cene Seikovih modela baš niže od drugih prodavaca na ovoj platformi.
Narucio sam sat juce sat SEIKO SSB229P1 sa sajta Creation watches,pa cu objaviti iskustva. Hvala na pomoci svima! Zivi bili!
Stigao sat upravo sa Creation Watches, za tačno mesec dana. Dve nedelje mu je trebalo od Singapura do Beograda i dve i po od Beograda do Novog Sada. Bio je 100e, toliko i stoji na pakovanju da je bio, a carina je iznosila 2200. Došao je lepo upakovan, u platnenoj torbici u boji sata i deluje da je sa njim sve u redu. Možda ovi iskusniji znaju, da li je trebalo nekako da im zatražim da stave manju cenu ili da sat pošalju nekako bez ičega da bi delovao bezvredno ili šta već?
Stigao mi je sat sa Creation Watches,za tacno 13 dana. Sat je prelep. SEIKO SSB229P1. Hvala za savete oko kupovine i sve pohvale za sajt Creation Watches, svaka cast.
Bookmarks sajtovi