@pepsis
Naravno da je original...
I sat je toliko kvalitetan, da po meni, teško da ima šta bolje za te novce :)
Printable View
@pepsis
Naravno da je original...
I sat je toliko kvalitetan, da po meni, teško da ima šta bolje za te novce :)
sa tim satom mozes da radis sta god hoces ali bukvalno ja imam naslednika orient ray razlike su estetske i malecke pogledaj
Super, ljudi. Popravili ste mi raspolozenje (ionako sam bio dobro raspolozen:-) :-) :-) ). U svakom slucaju do jeseni necu moci nista da kupujem, imam neke finansisjske obaveze... Do tad ce valja izaci i ovaj novi zakon koji dodatno regulise online kupovinu, tipa reklamacije, vracanje robe u roku od 14 radnih dana, bez rasprave sa prodavcem i tome slicno. Onda ce ovako nesigurni kupci kao ja da budu dodatno ohrabreni.
Evo gledam temu. Vidim da ne bi trebalo da bude problema sa watchubs i creationwatches?
Da li neko ima iskustva sa watchwarehouse?
Ovi su oroginalni satovi?
Dali je neko kupovao sat preko "Diskount Watch Store"? zanimaju me vasa iskustva, dali su satovi originalni, novi, i za koliko vremena stizu.
ono sto me najvise zanime je kolika je postarina za Srbiju, konkretno za Makedoniju(predpostavljam to mu dodje manje-vise isto) dali paket salju preko brzu postu, za koju se mora platiti postarina, i dali postoji nacin da paket posalju obicnom postom, bez postarine.
Ljudi razmisljam da porucim ovaj sat i to bas sa tog sajta
AAA net shop | Rakuten Global Market: SEIKO SEIKO chronograph watch men SSB031P1
Cena super, kod nas u bericu sa koznom narukvicom 26400rsd. Ima li neko iskustva sa tim sajtom ili neke informacije?
Sajt je koliko je meni poznato OK, jedino sto treba da obratis paznju na dodatne troskove.
Treba proveriti kolika je postarina i kako salju satove. Da li idu regularnom postom ili je u pitanju neka express sluzba, tipa DHL...
Ako je ovo drugo, tu postoje jos troskovi slanja i troskovi spedicije, koji nisu mali.
Naravno da jos postoji i troskovi carine(10%) i PDV(20%) koji se obracunavaju na cenu sata zajedno sa cenom transporta.
Vec se postavljalo pitanje kupovine sa Rakuten sajta (ako prodavac ne salje za Srbiju): http://www.svetsatova.com/forum/f103...tml#post167100
Izvinjavam, procitao. Lici kao poprilicno cimanje.
Trazim dalje.
Pozdrav svima :)
Da ne otvaram novu temu, na whatchubu skocile malo cene satova? Vidim da je Seiko od 20-30e pa navise skuplji nego pre nove godine..?
Dolar je porastao u odnosu na evro.
Jel zna neko kako ide kupovina preko jomashop-a, kako se placa, kolika je postarina?
Ja sam jednom prilikom kupovao kod njih, placa ti se kao i obicno preko net-a kreditnom karticom (vjerovatno moze i PayPal mada ti opet dodje na isto). Ne znam odakle si ali postarina kod njih prilicno velika nedavno sam provjeravao ali za sve zemlje okruzenja je preko 30-40$ ako ne i vise, negdje sam skoro to napisao ali zaboravih u kojoj temi:D
Hvala :-)
Jomashop je odlicna prodavnica sa odlicnim cenama. E sad, postarina za Srbiju je visoka, kao sto kaze Darko, nesto oko 40$, ali ako imas nekog u Americi da tamo stigne sat, onda je to druga prica.
Da cene su im zaista super, g shock koji u Beriću kosta 12,000 u jomashop-u je 65e
Jeste, ali postarina je visoka. Kazem, da imas nekog da ti taj sat donese iz Amerike mogao bi odlicno da prodjes.
Nazalost nemam nikoga iz Amerike, ali imam tetku iz Velsa pa jel znas neku dobru prodavnicu satova u U.K
Jel zna neko neku prodavnicu u Velikoj Britaniji za satove
Ćao drugari. Da li je slučajno neko naručivao sat iz ove radnje?
Watches from Elit007.com: Home
Konkretno me interesuje ovaj model https://www.elit007.com/productv/266...l?CurrencyID=2
Ili ako neko zna neku radnju gde može kod nas da se pronađe ovaj model. Jeste možda malo stariji ali možda naletim negde da ga kupim.
Da li je nekome poznat Una Shop?
Evo linka: Una Shop
Pitao me je jedan drugar za ovu firmu jer želi da kupi sat, pa ako je neko od vas kupovao od njih molim da mi kaže.
Da li neko zna jel ovaj sajt pouzdan ?
Prodaja satova - Prodaja Satova - Home
Ja nisam imao prilike da kupujem kod njih. Par naših članova ,koji su tu priliku imali, je bilo zadovoljno.
@Oyster Prince
Kolega, pogledaj link ispod...
Kupovina Orient satova - Strana 19
Oni koji su kupovali na Jomashop-u da li mogu da mi kazu da li oni imaju akcije za Black friday?
Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
Da li je neko imao neko iskustvo sa watchspree?
Sent from my TA-1052 using Tapatalk
Da li je neko kupovao sa watchard.com?
Deluju provereni, a cena za model koji ja gledam je znacajno jeftinija nego bilo gde u evropi sto sam video, pa sam malo sumnjicav. Google kaze da je sajt pouzdan.
Jel ima komentare i ocene!? Pogledaj malo komentare korisnika
Sent from my iPhone using Tapatalk
To sam i gledao na jedinom sajtu gde sam našao da ima ocena za ovaj sajt, ima 81 dobar komentar i to je to.
Sent from my PAR-AL00 using Tapatalk
Pa onda bi trebalo da bude u redu. Jel placas preko PayPal
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pretraga foruma nije dala rezultate... to verovatno znači da niko nije kupovao ništa na www.tuswatches.com
Imaju "lude" cene za Orient i Orient Star satove. Posebno neke akcije i poslednji komadi.
U FAQ pošteno kažuMada, ocene su im :thumbup:Citat:
ARE YOU AN AUTHORIZED DEALER?
We aren't an authorized dealer of Orient/Orient Star watches because we want to offer you great prices. We source our watches from genuine B2B distributors around the world. We only sell brand new & authentic watches.
https://www.trustpilot.com/review/www.tuswatches.com
https://www.ebay.co.uk/usr/tuswatches#tab2
https://www.kultho.ro/ceas-hamilton_...9uLjE0L3BhZ2Uz
Oko 650-700, ugrubo, mrzi me da konvertujem. U bomaru 150K dinara
Imaju dosta modela sa ok cenama, čini mi se. I to ne samo hamilton
Sent from my SM-A528B using Tapatalk