porucio sam u Crnu Goru: 61.66$
hvala Dragojlovic Darko
edit: evo sad su mi skinuli sa kartice 46eura :adore:
Printable View
porucio sam u Crnu Goru: 61.66$
hvala Dragojlovic Darko
edit: evo sad su mi skinuli sa kartice 46eura :adore:
Upravo to ti i kazem.
To je ono sto meni nije odgovaralo. Zasto da ulacujem u dinarima i da oni nesto preracunavaju, kad se placanje vrsi u dolarima, evrima,...
U intezi je otvaranje besplatno i odrzavanje isto besplatno,Izrada je 10-15 dana, i kartica vazi 2 godine.
A to za pouzdanost, mislim da tu nema problema ni u jednoj banci vise.
Izrada je 10-15 dana, i kartica vazi 2 godine.
Pretpostavljam da je zato sto ti se "billing" i "shipping" adrese razlikuju.
i meni je to palo na pamet, ali pise lepo:
"- If your order has a different billing and shipping address, or if your billing address submitted is inaccurate, customer service may contact you for verification if necessary, and your order may be delayed."
a niko me nije kontaktirao!
a da dodam samo da sam im i pre porudzbine pisao (pre nego sto sam provalio da je za CG jeftiniji shipping) sa pitanjem: "koliki je shipping do Srbije" i nisu mi odgovorili ni na taj mail..tako da me to malo brine, zasto ne odgovaraju na mail-ove!?
Ni meni nisu odgovarali na mail-ove sto god da sam pitao odgovora nije bilo ja sam ih dva puta zvao jer sam imao nesto kredita na skype-u pa sam ih zvao preko skype-a i nije mi se nista skinulo ali cini mi se da je to jedini nacin da ih kontaktiras.
Ali ako ti se razlikuji shipping i billing adrese malo je duza procedura tih njihovih provjera
Meni su odgovorili na mail u roku 24h. Pretpostavljam da je narudzba otkazana posto je sat rasprodat (cesto im lager na sajtu nije azuran) ili je neko primetio gresku u ceni postarine ali to ti samo oni mogu da kazu.
Verovatno jer nemaju doticni sat na lageru.
Ali opet,trebali su da te obaveste... O.o
Edit-Pretece me tiha. :)
evo prepiska sa njihovog chat-a:
[Meyah] Welcome to Jomashop's customer service. How may I assist you with your product selection(s) and purchases?
[marko] first sorry for my bad english but i think you will understand me
[marko] i ordered watch from your site but when i check status there write: "This order has been cancelled."
[marko] Order Number: jomashop-655414
[marko] so can you please tell me why!?
[Meyah] checking
[Meyah] When did you place this order? I can't find it in my system.
[marko] Order Date: 01/21/2013
[marko] https://order.store.yahoo.net/OS/sta...1f8ff2564c38f3
[Meyah] One moment.
posle 10-tak min:
We are sorry that no customer service representatives are available at the moment. Please feel free to contact us by phone at 1-877-834-1434, or by e-mail atinquiry@jomashop.com. We have folks waiting to help!
evo konacno odgovora:
[Meyah]we don't ship to Montenegro.
[Meyah] so, your order was not processed.
Od kad ne salju u CG?
Cini mi se da je neko od clanova iz CG porucivao od njih.
Ovo je druga pritužba na forumu na rad ove firme, a čini mi se da ih ima i više. Ima dosta sličnih situacija po netu. Šta se desava sa novcem sa računa, kako novac da se vrati ako je već račun zadužen. Ja nikada, ali bas nikada ne pratim status posiljke, ja kupim, dobijem mail sa potvrdom i čekam sat. Da li je komplikovan povraćaj novca ili jednostavno nije ni "skinut"?
to i mene brine! kada odem na sajt Intese i proverim stanje na Masteru pise mi: rezervisana sredstva 46eura.
svraticu sutra do banke da ih pitam koja je procedura!
edit: ispravka, pise: Nedospele obaveze: 46eura
Vratice ti sigurno, posto stoji da su rezervisana sredstva, jos nije uplaceno.
Ali pitaj ih ti za svaki slucaj.
Ja ne znam kako to da ne salju za CG meni je sat stigao 15 januara otprilike, novac ce ti biti vracen ali za mozda 3-4 dana tek. Ja sam jednom cekao 20 dana da mi se vrati novac sa jedne kladionice na netu
I koliko si platio postarinu?
pokusao sam ponovo da porucim sat i stvarno vise nema Crne Gore na spisku
U pravu si sad sam gledao nema vise Crne Gore na spisku to su onda nesto promijenili u zadnja 2-3 dana
Verujem da je to prvo pravilo svake kupovine, tiha :D
@jagodaNBG: Stvarno steta sto se sve tako izdesavalo...Verovatno ce sve na kraju biti u redu, ali cimanje oko povracaja i razocaranje u trenutku kada je izgledalo da sat samo sto nije sleteo na tvoju ruku nemaju cenu...
jagodanbg, jel si bio do banke, sta kazu?
nisam stigao juce da odem, a mislim da necu ni da danas stici!
nadam se da cu sutra moci!
Je li imao neko iskustvo sa ovim sajtom sto mislite koliko su pouzdani TAG Heuer, Breitling Watches, Omega, Baume & Mercier, Bell & Ross, Rolex, Movado, Cartier, Baume Mercier, Longines, Oris, Chopard, Rado, Michele, Ebel, Tissot Watches On Sale! cijene su im malo
vece nego na jomashopu ali je postarine free na posiljke preko 500$
Ima li mozda neko ískustva sa kupovinom na 21jewels.com Dok sam se ja smislio sta hocu [ seiko skz323 ], nema ga vise na cretionwatches, pa sad ne znam ko je jos pouzdan ?!
Pouzdan je, nesto je jeftiniji od Chronograph.com ali ne dobijas kutiju za sat.
Da li je neko imao iskustva sa kupovinom na 21jewels.com ?
Pozdrav, upravo sad hoću da kupim sat sa discountwatch-a i vidim da je jedina opcija slanja UPS.
Da li ima nekih dodatnih troškova sa ovim vidom slanja osim carine i PDV kada sat bude stigao?
Hvala
Da li je neko kupovao sa ovog Watch-tanaka sajta i da li uopste vrsi dostavu u Evropi
Meni se cini da oni ne salju van Japana.
U svakom slucaju nije na odmet da im posaljes mail i pitas ih.:)
Mislio sam obicno to prvo i uradim ali ne mogu da nadjem kontakt kad je sajt na japanskom ne mogu da se snadjem vjerovatno da ne salju
Да ли је неко имао искуства - поручивао са сајта SeiyaJapan.com ? Делују повољно поготово са САРБ линијом, а колико сам сконтао цене су им са свим дажбинама (ограђују се само од страних царина и пореза).
Nisam licno porucivao od njih, ali znam da je dosta clanova kupovalo i da je prodavac odlican.
Seiya Japan je pouzdan sajt i prodavac.Niko se nije zalio na njih,koliko znam.
САРБ 033/035 за 400 е. (укљ. нашу царину и ПДВ, њихов шипинг+пошт.) - нешто ми је ту сумњиво :huh: и јаако примамљиво:yes4:
Mislim da šalju svuda po svetu i extra su pouzdani i predusretljivi. Sa njima niko nije imao nikakvih problema.
Bureau of Trade | Life, Acquired
Idite na deo sa satovima,direktni link nesto nije mogao da se postavi.