Jesi siguran da su ovo originali cijene su malo sumljive, ja nisam vidio jos Rolex za 350 eura. Ako sam ja nesto pogrijesio ispravi me slobodno
Printable View
Jesi siguran da su ovo originali cijene su malo sumljive, ja nisam vidio jos Rolex za 350 eura. Ako sam ja nesto pogrijesio ispravi me slobodno
To je aukcija. Klikcni na bid now i videces da se taj isti Rolex prodao za 2000$
Authentic Vintage Mens Mid Rolex 6466 Manual Wind Oysterdate Precision C 1960s | eBay
Da sad sam i ja vidio izvinjavam se. Mislio sam da pise Buy umjesto Bid, sa mobilnog sam pisao.
Ali isto bi se mogla mozda izvuci dobra cijene za pojedine modele
Pretekao me Rus,aukcijska kuca je u pitanju,prodaju od igle do lokomotive.
Nisam znao da Buy Seiko kenneth cole Citizen watches| Authorised Casio watch dealers ne salje za Srbistan.:confused:
Iako nas ima na listi, ono calculate shipping cost ili kako vec, ne radi. Kad sam im poslao mail i pitao ih, evo odgovora.
Ako je neko slucajno gledao satove kod njih, treba to da ima na umu.Citat:
Hi, We are sorry that we don't ship to Serbia.
Danas sam dobio mail sa sledecim sadrzajem:
Dear Chronograph Customer, We are currently updating our database and we need you to fill in the below form since you have purchased an item from Chronograph.com before. This is very important in order to be able to continue our business because we are facing legal problems currently. Kindly visit the below link and fill in all the required information so we can figure out our taxes. Page is deleted: 'Full Name [ ]' Best Regards, John Anderson Chronograph.com
Ovo je klasican phishing i nema nikave veze za Chronograph sajtom mada postoji sansa da mu je ishakerisana baza kupaca. Brojevi CC se nikad nisu ostavljali na sajtu tako da je sa te strane sve ok.
Drugar mi dolazi iz nemacke uskoro pa ce mi kupiti sat. Interesuje me da li je neko imao iskustva sa ovim sajtom Certina DS Multi-8 C020.419.44.087.00, 760,00 €
Moze i predlog za neki drugi sajt u nemackoj gde imaju ovaj model, ako su pouzdani.
Da li je neko kupovao sa Каталог часов, наручные часы
i kakav je sa cenama ako je neko gledao?
Bezveze sam usao u Orienta i video tamo veoma veliku ponudu cini mi se 2300modela :ohmy: a 90% te ponude su satovi koje prvi put vidim.
Da li je neko kupovao preko Prodaja satova - Prodaja Satova - Home ?
Koliko znam nije
Onda bolje da se drzim sense, posto hocu da kupim g shock...?
a preko prodaje satova ili
Da, preko: Prodaja satova - Prodaja Satova - Home
mizzy
Kako im je rešena garancija?
U komunikaciji tokom poručivanja su me informisali da dobijam pismenu inostranu garanciju koju oni rešavaju obzirom da Orient nema zvaničnog servisera u Srbiji. Kada sam dobio sat (post Ekspres kurirom), uz komplet prateću ambalažu dobio sam i 10-tak dana staru overenu garanciju Orient automata órák. Magyarország legnagyobb Orient óra kínálata. madjarskog Orient distributera. Isto toliko je verovatno i trebalo da sat stigne u Srbiju :)
znaci dobio si ga nekih desetak dana od dana porucivanja
@Ralesd
Tako je...
jedno pitanje, ako neko zna odgovor
koji je kupon kod za creationwatches i da li uvek radi bilo koji kupon kod, seiko je u pitanju
Mislam deka za creation nema kupon, ako se lazam neka me izpravi nekoj, a za watchhubs e "svetsatova" za 5% popust.
I ja sam traazio po netu danam se da gresim ali mislim da nema.
vazio je praznicni popust od 5% do prvog januara cini mi se, ako neko nadje kupon kod, moze ovde da postuje ili gde se to ves postavlja, ne znam temu, da ustedim za jednu mesh narukvicu sa meranoma, odlicno bi isla na seiko iako na njoj pise vostok :)
jel ima neko iskustvo sa http://www.watchkart.com ???
Vozdra raja!
Preneo bih ukratko svoje licno iskustvo sa online prodavnicom Seagull Singapur:
Sat sam porucio 17-og, kod isporuke izabrao DHL za 20USD (covek lepo naznacio na sajtu da on to izricito preporucuje - drugi izbor bi bio Singapurska posta za 10USD+osiguranje) i tacno na danasnji dan je isporucen. Zaista brzo.
E sad, sto me narocito odusevilo; covek uz posiljku prilozio papir da je u paketu neka kineska krntija od sata, bez baterije, vrednosti 22USD - bez da sam ja to od njega trazio! Nikakav porez nisam platio i odusevljen sam uslugom! Narocito nakon dosta negativnih kritika koje sam na WUS-u procitao o toj prodavnici.
Ja ga dakle - na osnovu sopstvenog iskustva - preporucujem!
I da ... nije mi platio da mu pravim reklamu :)
Ajde nemoj sad da foliras, znamo da si uzeo pare za reklamu.;)
Koji model si uzeo, daj slike da vidimo.:D
Edit: Videh sad da si postavio u drugoj temi.
Ljudi evo upravo kupujem jedan Casio, kako dobijam taj kupon za watchhubs, gde mogu to da nadjem ?
Za kupon upisi samo "svetsatova".
Koji sat uzimas, ako nije tajna?
Hvala na info, s' obzirom na mali budzet nasao sam nesto zanimljivo od Casia, vase misljenje :) ???
Casio Edifice Chronograph Mens Sports Watch EFR-502D-8AV EFR502D
Mišljenje: :thumbup:
Za te pare mu ništ ne fali.
Pozdrav, ja sam kupila sat na ovom sajtu i prezadovoljna sam, inace cene su bas povoljne u odnosu na maloprodajne cene ne samo satova vec i svih ostalih proizvoda. Ovde su satovi svrstani u departman sa nakitom ali mozete upisati u pretrazivacu watch. Ovo je link do tog sajta TC Search
Pozdrav svima i srecna kupovina.
Gde je najjeftinije kupiti Casio satove ?
HOMEPAGE - Watchhubs
Imaju dosta dobre cene, uzimali su ljudi preko njih
http://www.svetsatova.com/forum/f114...hubs-7944.html
Ima nesto Casio satova i ovde
http://www.creationwatches.com
Nisam uspeo da nadjem, a jesam se trudio, da li neko ima iskustva sa ovim sajtom.
Prodaja satova - Orient Blue Mako - Prodaja satova
Upikirao sam ovaj sat, ali osim na ovom sajtu kod nas nisam uspeo da ga nadjem. Mozda neko zna gde moze i fiaicki da se kupi, tj. neka prodavnica. Pored ovog sata planiram da uzmem i casiove Gshock 5600e-1 tough solar i casio duro negativni marlin, ali za to cu lako. Ovaj orient, mi zadaje muke...
Ne bih da narucujem iz inostranstva, osim ako neko ne zeli da bude dobar drug pa da mi prenese preko grane:-) Suvise je to cimanja za mene, i brige i svega, a osim toga nisam ja te srece da prodjem bez carine, na kraju uvek platim vise postarine nego sto me kosta roba...
pepsis
Orient nema distributera za Srbiju.
Dakle, ostaju oglasi ili naručivanje iz inostranstva.
ovi ti donose na ruke sat ako zelis pa tada mozes da se uveris da li je original sto jeste istina
znaci ne valjaju replike, nema bolje opcije nego licno da preuzmes sat, to je ako se razumes u satove i ako znas kako original izgleda najsigurnija opcija
mislim da im ti orienti stizu iz madjarske, tamo valjda imaju jaku distribuciju i odlicne cene
Ldno mi je promaklo, a procitao sam ceo thread. Dakle, ti satovi stizu iz madjarske. Sto je dobro, video sam da neki narucuju iz madjarske direktno, tako je valjda veca verovatnoca da je original. Pa da te odmah pitam: Da li je? I je li taj sat stvarno tako uradjen da se moze plivati sa njim. Realno, plamiram da uzmem Gshock za te namene (ne ronim, i tesko da cu skoro imati prilike da ronim do tih dubina), tipa klasicni kupajjac u reci, kvasenje pri pecanju i tako to. Citao sam da je blue mako stvarno dobar sto se toga tice, ali sam ipak nepoverljiv, sta cu... Sa druge strane spreman sam da verujem u Casio duro seriju koja je duplo jeftinija... Sta li mi je?:-) :-) :-)
Mozes da plivas sa Makom, u to nema sumnje.
Inace sat je dosta bolji od Casaio Duro modela.