27Likes
-
Re: Kupovina kod nas ili u inostranstvu?
Vidim da su prva iskustva sa našom carinom pozitivna, to mi je drago, jer sam čuo i za iskustva da ljudima nisu priznavali cenu koju su stvarno platili (nije prodavac stavljao nerealno nisku), nego katalošku, pa su mnogo više platili.
A za cene u inostranstvu stvarno mi čudno zvuči da baš ni malo ne popuštaju. Mislim da ih uvek treba kontaktirati ranije i tražiti popust pa obaviti kupovinu po dogovorenoj ceni. U Beču, npr. ima petnaestak AD za Longines. Poslao sam svima upit za cenu. Skoro svi su mi odgovorili. Neki su dali popust već preko maila, drugi su predložili da se o popustu dogovorimo u radnji (u svakom slučaju nisu odbili da daju popost) Obzirom da volim da kupujem po dogovorenoj ceni prihvatio sam popust od 15% ponuđen preko maila (prvo su nudili 5%, ja tražio 20%, pa se našli između).
Bandido, probaj za Suba da kontaktiraš Petrovića ili Mamića. Za Petrovića sam čuo da može da se razgovara za popust, isto je i kod Mamića. Ova cena kod Nemaca ako popuste bar malo mi se čini korektna. Za Omegu ne znam, ali svi hvale tvog zemljaka, sigurno ga znaš, pa se dogovori sa nekim ko može da povrati porez.
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi