Probaj mozda ne ebayu, po solidnim cijenama imas satova u odlicnom stanju (USSR edicije),kao i novih (ruskih), ja licno imam finih iskustava tamo![]()
Probaj mozda ne ebayu, po solidnim cijenama imas satova u odlicnom stanju (USSR edicije),kao i novih (ruskih), ja licno imam finih iskustava tamo![]()
Izvinjavam se što oživljavam malo ovu temu, ali nekako mi je to bolje nego da pravim posebnu, a svakako se tiče Vostoka. Naime, planiram da pobegnem na jedan city break u Talin, Estonija, pa me zanima da li neko ima podatak mogu li se tamo naći Vostok satovi? Na netu nisam uspeo ništa da pronađem, ali rekoh možda ovde neko zna.
Iskreno ne znam za taj Vostok,
ali mogu da se nadju Vostok Europe(znam da nije to to i da ni ne pomaze mnogo).
Podatak sa njihovog sajta:
Osauhig 'RENVIT'
Oismeje 84-31,
13513 Tallin Estonia
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala na informaciji. Vredi svakako i to pogledati, ako stignem.
Posto je krenuo PP sad nije problem ni naruciti preko Neta. E sad malo o mehanizmu, govori se da je 2416B kopija ili licencno izdanje Seikovog 7s25 mehanizma, da li to tacno?
vostok amphibian in Watches | eBay
i recimo ovaj mi je zapao za oci
Russian VOSTOK Auto Amphibian Diver Watch Rubber Strap 0269F | eBay
ili ovaj (ali je samo do 100m)
Russian VOSTOK Auto Amphibian Diver Watch 20783D New | eBay
interesuje me posto je ovaj sat oko 70e (sa postarinom) da li je ovo fizicko ili pravno lice koje prodaje i da li ce nasi naplatiti carinu ili ne?
To si ti nesto pomesao, nijedan od tih nije WR 100m.
Za njih nije bio problem ni pre PP. Odavde je dosta nas porucilo, i niko nije platio nikakve dodatne troskove.
Meranom Store - Vostok Watches - Часы Восток Meranom.com
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Zdravo. Moj prvi post na vašem forumu
Već duže vreme čitam, a sada sam rešio i da nešto pitam. Zanima me Amphibian Classic
1. Koja je razlika između modela 420 i 710 ? Koji je bolji ?
2. Da li preko sajta Meranom Store - Vostok Watches - Часы Восток Meranom.com mogu da biram Bezel , sa doplatom ili bez ?
3. Kako ide poštarina sa ovog sajta (da li je uračunata u cenu )?
4. Ako već kupujem sa ovog sajta da li je pametno kupiti i rezervno staklo za 5$ ?
5. Kako naši ljudi prolaze na carini ?
6. Vezano za narukvicu. Koje je širine narukvica za 420 i 710 ? Želim da uzmem plavu silikonsku narukvicu sa (laički da kažem) "brzim kopčanjem". Postoje neke šeme preko Alija i DX a za 10$, ona Nato za 5$ sa sve poštarinom. Gde sa foruma nabavljate narukvice ?
Bookmarks sajtovi