Prikaz rezultata 1 do 9 od ukupno 9
Like Tree6Likes
  • 1 Post By
  • 4 Post By
  • 1 Post By

tema: Gde kupiti CASIO EDIFICE EQB-600D-1A2

Hybrid View

VIP član Avatar korisnika skydrummer
    Član od
    23.6.2011.
    Lajkovi
    30920
    Reputacioni uticaj
    985

Određen forumom Re: Gde kupiti CASIO EDIFICE EQB-600D-1A2

Mocy dobro dosao na forum.
    Ne znam koga si pitao na KP pa cu ti preporuciti dva prodavca. Jedan je Vladimir iz Zrenjanina a drugi je IgorCasio- to mu je nadimak na KP. Za Igora nisam siguran koliko je aktivan na KP. Ranije je imao dosta satova u ponudi. Uglavnom kontaktiraj obojicu. Takodje mozes kontaktirati Sense watches i pitati ih da li mozda mogu nabaviti taj model ( a da ne cekas bas mesecima ).

Novi član
    Član od
    15.1.2017.
    Lajkovi
    5
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Gde kupiti CASIO EDIFICE EQB-600D-1A2

Citat skydrummer kaže: Pregled poruke
    Mocy dobro dosao na forum.
    Ne znam koga si pitao na KP pa cu ti preporuciti dva prodavca. Jedan je Vladimir iz Zrenjanina a drugi je IgorCasio- to mu je nadimak na KP. Za Igora nisam siguran koliko je aktivan na KP. Ranije je imao dosta satova u ponudi. Uglavnom kontaktiraj obojicu. Takodje mozes kontaktirati Sense watches i pitati ih da li mozda mogu nabaviti taj model ( a da ne cekas bas mesecima ).
    Hvala, pitao sam i vladimira i jos 2 prodavca koji prodaju casio satove i imaju dosta pozitivnih ocena (carllo iz panceva i boban iz nisa) niko nema rasprodalo se pred novu godinu takodje sam poslao mail Sense isto nemaju. Svideo mi se i ovaj model model http://www.edifice-watches.com/asset...10D-1AJF_l.png , ali ga isto niko nema na stanju bas nemam srece

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •