Na ova dva mišljenja ne treba tražiti hljeba preko pogače.Objektivni Član
Na ova dva mišljenja ne treba tražiti hljeba preko pogače.Objektivni Član
Hvala , bolje vas nasao .
Hvala na preporuci .
Kontam da su ovakvi kao "Citizen" sa ovim ECO mehanizmom novije generacije , pa ne znam kako su se pokazali . Kakvog su kvaliteta , kako se odrzavaju ( tj treba li , a ako treba , na koliko vremenski se radi servis , imaju li baterije ) , i tako to , jer ne bih bas voleo da mi "rikne" nakon godinu-dve![]()
...
A Tissot ? Ja sam bio ubedjen da je Tissot kvalitetniji od ovih ostalih , a i drugi su mi nahvalili Tissot-a .
"Fossil" mi je bio sumnjiv zbog cene , ali je na oko prelep . Ima ga rodjak , kaze da nije nesto , staklo mu se lako grebe , tako kaze . Ali je automatik , ne znam kojeg mu je kvaliteta mehanizam ...
Za "Jaguar" nisam siguran , mada mi deluje precenjeno , ali , mozda se i varam .
A ovaj brend "Pierre Lannier" nisam pre vidjao , niti sam pre cuo za njih , kao ni za ovaj "Jacques Lemans" , ali opet na oko izgledaju dobro , pojma nemam kakvi su iznutra ..
Samo onaj sat koji su ti kolege vec navele....sve ostalo ...nije to to.
I da nadodam...i sam razmisljam da kupim taj sat...i to bas u toj kombinaciji boja
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
DS Podium
Ovaj je prelep , ali 40mm ( ?!) . Strah me je da bih prosao sa njim kao sa Vostokom .
Bookmarks sajtovi