pozdrav svima,evo mene posle nekog vremena,sa jednim pitanjem,to jest sa dilemom...
danas mi je stao sector,bas kad ne treba,i bacio me u razmisljanje o kupovini novog sata,ovog puta japanca(ako neko ima bolje preporuke,rado bih cuo)!
Prvi je Seiko SEIKO SNN231P1 Chronograph - Satovi - Vitanov Beograd
a drugi SEIKO SNZG13 Mechanical - Satovi - Vitanov Beograd
bio sam u prodavnici,nemaju trenutno,ocekuju sutra isporuku ovog automatika,a za quartz-a znam da imaju na stanju,tako mi rekose,ali nisam ga gledao nazalost.
Dilema,ako se utvrdi da je sector nepovratno mrtav(bilo koji kvar sem baterije koja je stavljena pre nepunu godinu),koji kupiti od ova 2 sata?
Kakvi su mehanizmi 7T94 i 7S36b,sta bi bio bolji izbor,za svakodnevnu upotrebu,i nikada ne skidanje sa ruke(spavanje,kupanje,tusiranje,sat skidam kad se pokvari),kuciste,i slicno? Nisam nigde nasao na netu da li je krunica na zavrtanje,ili ne?
Ako neko zna nesto vise,bio bih vam zahvalan.
Inace,automatic sam vec spominjao u nekoj prosloj temi,da ga ne bi uzimao zbog preciznosti,ali i preko toga bi presao nekako,tako da sam u dilemi izmedju ova 2 sata.
Registracija
Help

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
),kuciste,i slicno? Nisam nigde nasao na netu da li je krunica na zavrtanje,ili ne?

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi